Šventės organizatoriai ragina, kad visą šventinį laikotarpį žaliaskarės puošę miestelėnų namus, vaikams atnešę daug džiaugsmo nebūtų išmestos į gatvę, o gražiai išlydėtos atgal į mišką.

Visus – vaikus, tėvelius, senelius – atvykusius į šventę, apgaubs pasakos aura. Praskleidę raudonas užuolaidas išvys juos pasitinkančius smagius miško personažus. Atneštos eglutės tvarkingai bus sustatytos į mašiną, o visi vaikai gaus dovanų – atšvaitus, kuriuos parūpino šventės organizatorių draugai ir partneriai padėję organizuoti akciją „Atšvaitų medis”.

„Miško gyventojai” užsirašys kiekvieno į renginį atvykusio vaiko vardą ir perduos Trims karaliams, kurie vėliau kiekvienam įteiks vardinius „Gerojo vaiko pažymėjimus”. Visus atvykusius į šventę sveikins geroji miško dvasia ir medelių saugotoja Medeinė. Ji pasiūlys linksmų sportinių pramogų ir žaidimų.

Geriausiai atlikusiųjų užduotis laukia dovanos ir siurprizai.

Vilniaus mokytojų namai visus nemokamai vaišins gardžia, saldžia ir karšta kakava.

Renginio metu skambės Mokytojų namų populiariosios muzikos studijos „Mikrofonas” vaikų atliekamos dainelės apie gyvenimą miške.

Nepakartojamą, karštą ir nuostabų reginį sukurs įspūdingas fakyrų „Ugnies ratas” pasirodymas. Į šventę atvykę Trys karaliai įteiks vaikams „Gerojo vaiko pažymėjimus” bei „Saugaus vaiko” diplomus. Visiems palinkės gerų, sėkmingų ir laimingų 2008-ųjų metų ir kartu su visais renginio dalyviais, šviečiant stebuklingiems „Dangaus šviestuvams” į dangų palydės vaikų užrašytus palinkėjimus 2008–iesiems metams.

Baigiantis renginiui, tradiciškai skambės dainelė „Eglutės dalia”, o pačios Mokytojų namus paliks trykštant šventiniams fejerverkams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją