Turbūt nereikia nė sakyti, kad S. Cortez yra didžiulė garsiojo futbolininko gerbėja, nes turi net septynias L. Messi tatuiruotes, bet naujausias piešinys turėtų būti didžiausias. Brunetė planuoja pasidaryti argentiniečio tatuiruotę, puošiančią jo blauzdą, įskaitant kamuolį ir skaičių 10, praneša dailystar.co.uk.

„Turiu septynias tatuiruotes, skirtas L. Messi pagerbti, – nurodė S. Cortez. – Netgi atsidūriau „Guinness“ pasaulio rekordų knygoje. Kai pasidariau tatuiruotę intymioje vietoje, kai kurie žmonės buvo šokiruoti, bet pamažu jie suprato, kodėl tam ryžausi. Dabar ketinu pasidaryti tokią pačią tatuiruotę, kokią L. Messi turi ant kojos – su kamuoliu ir skaičiumi 10.“


Bėgant metams, futbolininko tatuiruotė ne kartą keitėsi, o pačioje pradžioje tebuvo jo sūnaus Thiago rankas simbolizuojantis piešinys.

Tačiau po truputį L. Messi tatuiruotę papildė naujais elementais: skaičiumi 10, įvairiomis gėlėmis ir kalaviju. Paskui įžymybė netikėtai nusprendė beveik visą tatuiruotę užmaskuoti juodu rašalu – liko tik kamuolį gaudančios Thiago rankos ir skaičius 10. Gali būti, kad šis pasaulio futbolo čempionatas argentiniečiui bus paskutinis.

„Miss BumBum“ pasidalijo keletu nuotraukų, kuriose įsiamžino dėvėdama marškinėlius su L. Messi pavarde. Kai kuriuose kadruose ji netgi demonstruoja savo garsųjį užpakaliuką. Vienoje nuotraukoje S. Cortez vilki seksualius apatinius, dėvi marškinėlius su L. Messi pavarde ir bučiuoja pasaulio futbolo čempionato trofėjų, žiūrėdama į kamerą.


S. Cortez nusišypsojo laimė iš arti pamatyti savo numylėtinį: „Kartą mačiau L. Messi vienoje iš „Camp Nou“ stadiono parduotuvių. Taip pat teko girdėti, kad jis žino, kas tokia esu ir ką veikiu. Man sakė bičiuliai, žaidžiantys „FC Barcelona“.

Šiuo metu L. Messi ruošiasi ketvirtfinalio rungtynėms su Nyderlandais.

Katare vykstantis pasaulio futbolo čempionatas Argentinai prasidėjo itin prastai – šokiruojančiu pralaimėjimu Saudo Arabijos rinktinei, tačiau vėliau reikalai pasitaisė, o L. Messi yra pasirengęs parodyti, ką sugeba.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)