Metinė narystė tokiame klube kainuoja apie 50 tūkst. dolerių. Klubo renginiai specialiuose apartamentuose organizuojami kone visame pasaulyje. Klubui priklauso garsūs aktoriai, profesionalūs sportininkai, turtingi verslininkai ir elitas. Visi jie renkasi į intymias vakarienes, vakarėlius baseine, kaukių balius ir, žinoma, orgijas.

„Mes specialiai stengiamės minioje maišyti skirtingų rūšių svečius. Kai visi vienodi, labai neįdomu“, – sako SNCTM atstovas. Klube draudžiama su savimi turėti telefoną, o dažniausiai skelbiamas aprangos kodas – „black tie“.

Norint patekti į šį klubą, pirmiausia reikia užpildyti prašymo formą, o tada jo šeimininkai, pasidomėję reputacija, sprendžia, ar konkretus asmuo tinkamas tokiai „atmosferai“.

Kiekvieno vakaro vyšnia ant torto – erotikos šou, kurio kokybe rūpinasi klubo meno vadovė Inka Nevala.

„Kai pirmą kartą kaip viešnia apsilankiau SNCTM, pasijutau, kaip įžengusi į filmavimo aikštelę. Atmosfera buvo tokia įelektrinta, kad atrodė tuoj viskas sprogs. Dar pasirodė, kad čia susirinkę gražiausi pasaulio žmonės“, – apie savo pirmąją patirtį klube „Jam Press“ pasakojo 2019 metais prie klubo trupės prisijungusi šokėja Jessica.

Nuo tada, kai darbą perspektyvioje technologijų ir finansų įmonėje Los Andžele iškeitė į karjerą šiame klube, ji teigia vis atsidurianti mažiausiai tikėtinose situacijose, pavyzdžiui, vilki katytės kostiumą ir prirakinama prie VIP staliuko arba rolių žaidime atlieka „aukojamos nekaltos mergelės“ vaidmenį.

„Mane šis pasaulis traukė, nes tuometinis gyvenimas buvo per saugus, per paprastas ir per nuobodus. Dabar galiu išreikšti save visomis priemonėmis, išlaisvinti tiek kūną, tiek mintis, ir už tai nebūti smerkiama. Man tai labai svarbu“, – prisipažino Jessica.

Nors iš pirmo žvilgsnio tokios pramogos ir šokiruoja, pati Jessica tikina, kad rolių žaidimai ir kitos seksualinės fantazijos iš tikrųjų „padeda su svečiais užmegzti asmeninį santykį“. Be to, ji visada sau pasilieka teisę spręsti, kiek toli gali nueiti jos personažas.

„Visi svečiai labai geranoriški ir atviri, taigi rasti tą ryšį nebūna sunku. Esu čia išbandžiusi praktiškai viską, tiek skirtingus BDSM vaidmenis, tiek žaidimus su tos pačios lyties asmenimis, tiek grupinį seksą. Esu vaidinusi ir nekaltą mergelę, ir zuikutę, ir stirną, ir fatališką moterį. Viskas priklauso nuo konkretaus vakaro temos“, – pasakoja Jessica.

SNCTM, kuris išpopuliarėjo dar 2017 metais dėl erotika persmelktų kaukių balių, Los Andžele savo veiklą pradėjo 2013 metais, kur kartu su pusnuogiais šokėjais linksminosi tokie garsūs žmonės kaip komikas Billas Maheris ir aktorė Gwyneth Paltrow.

Klubo įkūrėjas Damonas Lawneris anksčiau „The Post“ yra sakęs, kad „didysis SNCTM projektas yra žmonių padermės erotizmo paieškos“, jis pats šventai tiki esantis „pakeliui į nušvitimą per seksualinį malonumą“.

Niujorke esančio klubo padalinio šokėja Haley Grace savo pasirodymais SNCTM „įgyvendina savo seksualines fantazijas“, o dar už tai gauna pinigų.

Iš Viskonsino kilusi mergina specializuojasi šokiuose su ugnimi, užsiima burleska, domisi fetišu ir sako, kad visos jos patirtys klube kol kas buvo „dieviškos“.

„Pasirodydama SNCTM dažnai jaučiuosi taip, tarsi įgyvendinčiau savo asmenines seksualines fantazijas, skirtumas tik tas, kad man dar už šį svajonių darbą ir moka. Paskutiniame renginyje dalyvavau įstabaus grožio surišimo scenoje, kuriai akomponavo smuikininkas. Tai buvo nežemiška patirtis“, – sako H. Grace.

Mergina pasakoja, kad paprastai jos vakaras klube prasideda „klasikiniu erotiniu šokiu“, o vėliau veiksmas persikelia į „kūrybiškas sekso scenas su partneriu – ar partneriais – pagrindinėje scenoje“: „Kiekviename renginyje svarbios net menkiausios detalės, viskas nuodugniai apgalvota, tad kiekviena patirtis tarsi ritualas, sakrali“, – sako Grace, kuri save laiko poliamoriška biseksuale.

Panašiai kaip ir Jessica, Grace klube pirmą kartą atsidūrė viešnios teisėmis: vieną kartą su antra puse, o kitą kartą – viena. Nuostabiai praleistas laikas paskatino paieškoti klube darbo. Tai, kuo užsiima klube, be jokios abejonės skiriasi nuo to, ką gyvenime veikė anksčiau, pirmiausia dėl to, kokioje „išskirtinėje ir elitinėje bendruomenėje dabar sukasi“.

Ir po šiai dienai labai ryškiai prisimena tą pirmąjį kartą SNCTM: tiek ji, tiek jos antroji pusė to vakaro nekantriai laukė „ne vieną mėnesį“.

„Kitą rytą dalijomės prisiminimais, kas suteikė didžiausią malonumą, prisimenu, kad galva tiesiog sukosi nuo įspūdžių. Labiausiai mane stebino, kaip gerai ten jaučiausi“, – pirmą gyvenime sekso vakarėlį prisimena amerikietė.

Nors darbą sekso klube aplinkiniai neretai vertina kaip begėdišką, Jessica sako, kad iš tikrųjų šis darbas ją „įgalina“ daugiau nei būtų galima įsivaizduoti: „Manau, kad moterims tokie renginiai atrodo vulgarūs, o juose dalyvaujantys žmonės iškrypėliai, išnaudojantys moteris. Jeigu viskas daroma teisingai, procesus iš tikrųjų kontroliuoja būtent moterys, seksualinė energija jų rankose. Kažkodėl visuomenėje apie tai nekalbama“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją