Apie trečią vietą pastaroji po konkurso finalo sakė: „Jaučiuosi nuostabiai, jaučiuosi pasiekusi savo tikslą. Visos mano pastangos atsipirko. Dėkoju už visus balus ir palaikymą. Be palaikymo man nebūtų pavykę“.


Translytė Thaynna Dantas konkurse laimėjo du specialius apdovanojimus – „Miss BumBum Sympathy“ ir „Miss BumBum Fitness“: „Labai džiaugiuosi galimybe dalyvauti. Patekau į istoriją kaip pirmoji translytė ir netgi patekau į finalą. Nors ir nelaimėjau, nelikau nepastebėta, laimėjau du ypatingus titulus“.


Už galimybę dalyvauti konkurse dėkojo ir pirmasis jį vedęs vyras Israelis Cassolis: „Pasirodyti scenoje tokiame ypatingame renginyje didelė garbė ir dar didesnis malonumas“.

Carolina Lekker pirmą kartą žiniasklaidos dėmesio centre atsidūrė prisipažinusi, kad socialinėje žiniasklaidoje tikrina vaikinų ištikimybę savo mylimosioms.


Visai neseniai ji atskleidė, kad už šį papildomą darbą gautas pajamas ji panaudojo užpakaliuko dailinimui ir klubų nelygumo korekcijai.

„Pasirodo, ši procedūra padeda panaikinti i klubų asimetriją, kas ir buvo mano didžiausias troškimas. Dabar mano grožybės vertos dar daugiau nei prieš tai, nors ir taip buvo vertos labai daug“, – sakė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją