Ištraukos iš konkurso, kuriomis pirmiausia pasidalino Britanny Cosmo, stebina vyresnio amžiaus moterų sugebėjimais ir drąsa ant scenos.

Renginys, kuris, panašu, prasidėjo kaip koncertas, labai greitai tavo keturių moterų santykių aiškinimusi, kuri geriau judina klubus ir užpakaliuką.

„Štai, kaip baigėsi bliuzo koncertas. Vyresni žmonės linksminasi geriau už jaunimą!!!“, – prie vieno įrašo prirašė jo autorė.


Neilgai trukus socialinėje žiniasklaidoje moterims pagal jų drabužius buvo suteiktos pravardės. Tviterio naudotoja @ThatBaldGyal jas pakrikštijo Store Run Vibes Nana, Disco Ball Nana, Scarlett Letter Nana ir Denim Venom Nana.

Scarlett ir Denim labai greitai visose socialinėse platformose tapo numylėtinėmis.

„Nuostabu! Ypač mėlynai vilkinti mamulė“, – parašė vienas komentatorius.

„O taip, tai dabar mano mėgstamiausias vaizdo įrašas. Manau, kad raudonai vilkinti mamytė nuostabi“, – pridūrė kitas.

Stebėtinai lanksti raudonai vilkinti moteris imta lyginti su Keanu Reeveso personažu „Matricoje“ – dėl savo talento atsilenkti

„Tetulė raudona suknele vengia kulkų geriau nei Neo“, – teigia tviterio naudotojas @brickcityog.


Kiti suskubo juokauti, kad labai smalsu, kaip po tokių linksmybių moteriškės jausis kitą dieną. Nors pasitaikė ir piktesnių komentarų, iš esmės žmonės labai teigiamai sureagavo į keturių moteriškių vakarėlio linksmybes.

„Nelabai supratau, kas čia per renginys, bet kitame norėčiau dalyvauti ir pats“, – teigia @foxxwithloxx.

Kaip skelbia „Cosmo“, improvizuotą konkursą laimėjo „mėlynoji ir sidabrinė ponios, kurios buvo apdovanotos audringomis ovacijomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)