Kaip rašo unian.net, N. Grabaras gimė Dnepropetrovsko srityje. Nuo vaikystės vyras mėgo sportuoti ir šokti.

Dabar savo socialiniuose tinkluose jis traukia merginų dėmesį ne tik demonstruodamas seksualų kūną, bet ir pasakodamas apie karą Ukrainoje bei savanorystę.

„Niekada nemaniau, kad rašysiu tai bijodamas ateities. Bet dabar esu priverstas maldauti jūsų dėmesio, tarsi elgeta. Atsiprašau, bet turiu tai padaryti.

Dabar jie atima mūsų gyvybes ir laisvę.

Jei turite galimybę, kad ir kur būtumėte, išeikite į Rusijos ambasadą savo mieste arba į centrinę aikštę ir parodykite savo paramą Ukrainai. Parodykite savo vyriausybėms, kad jums rūpi. Tuomet Ukraina turės daugiau galimybių sulaukti pagalbos iš pasaulio“, – socialiniame tinkle yra rašęs N. Grabaras.

Teigiama, kad N. Grabaras nuo vaikystės mikčiojo, todėl buvo drovus, tačiau tai nesutrukdė charizmatiškam vyrui pasiekti sėkmę šou versle.

2014 metais jis planavo pasirašyti sutartį dėl modelio karjeros Japonijoje, tačiau netyčia užtiko anketą, kurioje buvo siūloma pretenduoti į populiarų projektą „Everybody dance“.

Sudalyvavęs projekte jis tapo daugelio merginų numylėtiniu.

Po projekto ukrainietis neapleido šokių. Jis pasirodė vaizdo klipuose, buvo vienos baleto grupių narys.

Tiesa, N. Grabaras turi žmoną – šokėją Jekateriną Kuzmenko. Pora susituokė Los Andžele, kartu daug keliauja ir atrodo labai laimingi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją