Rodydama paskutinės savo fotosesijos nuotraukas, kol kas asmeniškiausiame savo interviu „MailOnline“ ji prisipažino, kad dėl įkyraus vyrų dėmesio ji nesijaučia saugiai ir yra pasirengusi kelti viešumon translyčių žmonių bendruomenės patiriamas problemas.

Vienas pribloškiantis įvykis nutiko tuomet, kai ją į namus Londone parvežęs „Uber“ vairuotojas pasisiūlė užeiti „puodelio arbatos“.

Ji išklojo: „Praėjus metams po lyties keitimo operacijos, gyvenimas dar niekada nebuvo toks geras. Jaučiuosi lyg būčiau laimėjusi kovą ir pagijusi nuo to, kas mane vertė jaustis blogai“.

„Nebuvo paprasta pasikeisti lytį ir vardą. Praradau draugus ir daug darbų. Per pastaruosius metus, gyvendama kaip tikra moteris, atradau save iš naujo. Viskas tapo nauja patirtimi“.

Vis galvodavau: kokia aš moteris? Koks mano stilius? Man patinka ilgos blakstienos ir ilgi plaukai, o drabužius siunčiuosi iš JAV“.

„Supratau, kad esu geidulinga, seksualių formų ir gana žavinga moteris, o tai daugelį vyrų gąsdina. Būdama moterimi turėjau išmokti, kaip kalbėti su vyrais ir kaip elgtis, kai sulaukiu jų dėmesio“.

„Kad ir kaip tai glostytų mano savimeilę, nesijaučiu saugi, kai apsiperkant vyrai sekioja mane po parduotuvę ar kai „Uber“ vairuotojas paklausia, ar gali užeiti arbatos“.


„Geros patirties galima įgyti naudojantis pažinčių programėlėmis. Galiu bendrauti su potencialiais partneriais, tačiau kai pradedame kalbėti apie susitikimą ir prasitariu, kad esu translytė moteris, jie mane užblokuoja“.

Jessica prisipažįsta, kad liūdna meilės patirtis privertė ją suabejoti, ar ji gali būti nuoširdi su galimais gerbėjais.

„Visuomet savęs klausinėju, ar privalau pasakyti, kad esu translytė moteris. Gal nesakyti nieko ir leisti vaikinui pačiam tai išsiaiškinti?“

Supama grupelės palaikančių draugų ir šeimos narių, Jessica mano, kad jai pasisekė, ir teigia suvokusi, kad turi išnaudoti savo platformą, kad apgintų tuos, kurie tyliai kenčia.

Ji sako: „Visiškai nematau skirtumų tarp savęs ir biologinės moters, išskyrus faktą, kad negalėsiu gimdyti. Be viso šito, aš esu moteris ir jaučiuosi moterimi“.

„Mes negyvename tobulame pasaulyje ir dažnai esu diskriminuojama dėl to, kad esu translytė. Man pasisekė, kad turiu nuostabią šeimą ir kelis gerus draugus“.

„Televizijoje, žiniasklaidoje ir viešumoje turėtų būti daugiau translyčių žmonių, kad tai taptų norma ir pasaulis pamatytų, kad nėra nieko baisaus pasikeisti lytį, kad būtum laimingas“.

„Netekau visų darbų televizijoje ir reklamos sutarčių, tačiau jaučiuosi laimingesnė nei anksčiau“.

„Kalbu šešiomis kalbomis. Londone apsigyniau Viešųjų ryšių ir komunikacijos diplomą, bet žinau, kad niekas manęs neįdarbins dėl mano išvaizdos ir to fakto, kad esu translytė“.

„Problema ta, kad daugelis translyčių žmonių kenčia ir kažkas privalo kažką dėl to daryti“.

Šis J. Alves interviu pasirodė po to, kai buvusi realybės šou „Celebrity Big Brother“ dalyvė pareiškė, jog realybės šou „The Only Way Is Essex“ žvaigždė atsiuntė jai flirtuojančią žinutę, bet sužinojęs, kad ji yra translytė, ją paliko.

Modelis tvirtino, kad su ja buvo susisiekęs vyras, kuris internete pamatęs jos pikantiškas nuotraukas pavadino ją „gražia“, bet nutraukė bendravimą sužinojęs, kad ji yra translytė.

Jessica teigia susirašinėjusi su juo dvi savaites, bendravusi vaizdo skambučiu ir ketinusi susitikti su juo Londone.

Kaip teigia „The Sun“, kai Jessica jam atskleidė, kad yra translytė, vyras atsakė: „Ką? Ką turi galvoje?“.

Ji leidiniui pasakojo: „Buvau labai nusiminusi ir norėjau verkti. Mes bendravome dvi savaites, bet dabar nenoriu su juo susitikti“.

„Jis labai troško susitikti ir žinutėse rašė, kad aš nuostabi ir užburianti. Net bendravome per vaizdo skambutį“.

„Kai pasiteiravau jo, ar jis žino, kad aš esu translytė, jis sutriko ir paklausė, ką aš noriu tuo pasakyti?“.

Ji atsakė, kad negalės turėti vaikų, bet užtikrino jį, kad yra „100 proc. moteris“ – po šių žodžių jis dingo.


„OnlyFans“ žvaigždė neseniai atskleidė svarstanti atlikti balso operaciją, kad jis skambėtų moteriškiau. Ji 2020 metais paskelbė esanti translytė, o 2021 metų pradžioje pasidarė lyties keitimo operaciją.

Ankstesniame „MailOnline“ interviu ji teigė: „Manau, kad tai vienintelis dalykas, išduodantis, kad esu translytė“.

„Mano kūnas ir išvaizda yra moteriški, bet kai bare ar sporto klube kalbuosi su vaikinais, trečias jų klausimas būna „Ar tu translytė?“.

„Atsakau „Taip“ ir tuomet vaikinai dingsta. Tai labai gniuždo“.

„Kai atsiliepiu telefonu, žmonės taip pat kreipiasi į mane vyriškais įvardžiais, o man tai lyg peilis į širdį“.


Realybės šou žvaigždė sakė, kad tai ištverti jai padeda apsilankymai pas psichologą.

Ji paaiškino: „Kartais sapnuose regiu savo senąjį „aš“ ir tas vaizdas kelia man diskomfortą bei įtampą. Negaliu žiūrėti į savo senas nuotraukas ar vaizdo įrašus neįsiutusi ir nesusijaudinusi“.

„Terapija padeda ištrinti šiuos vaizdus, bet lieka patirtys ir akimirkos, kurias išgyvenau būdama Rodrigo Alvesu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)