Idėja asmeniniame nuotraukų albume turėti kelis profesionalius gana atvirus kadrus gimė bendraujant su fotografu, su kuriuo G. Petrauskienė jau buvo bendravusi anksčiau.

„Prieš porą metų dalyvavau fotografo Šarūno Butkaus projekte, pozavome merginų kalendoriui. Kiekviena mergina buvo su skirtinga idėja – viena su apsiraizgiusia gyvate, kita vandenyje, o aš fotografavausi su kailiniais ant pastato stogo. Na, o dabar mes su tuo fotografu susirašėm ir nusprendėm padaryti kažką gražaus – esu įsigijusi naujus kailinius, norėjau įsiamžinti su jais. Tik kiek nepasisekė su diena ir orus – pagal idėją turėjo būti balta balta, o iš tądien buvo pilka. Todėl važiavome giliau už miesto, ieškojome tinkamų lokacijų“, – apie fotosesiją kalbėjo Goda.

Nors fotosesija vyko net kelias valandas, Goda šį laiką šaltyje ištvėrė be didesnių problemų – itin šalta ėmė darytis tik prieš pabaigą.

„Procesas vyko apie 4 valandas. Žinokite, viskas įmanoma. Iš pradžių nebuvo labai šalta, bet fotosesijai baigiantis ėmiau net drebėti. Tokiais atvejais gerai įsimesti karštos arbatos“, – šypsojosi drąsiems kadrams pozavusi moteris.

Kalbant apie iššūkius, Goda prasitarė, kad pozuoti apsinuoginus jai nebuvo sudėtinga – tai lėmė puikūs santykiai su fotografu.

„Labai daug kas priklauso nuo fotografo ir modelio santykio. Jei su žmogumi jautiesi laisvai, gali juoktis ir kalbėtis visomis temomis. Tada automatiškai į viską pradedi žiūrėti paprasčiau. Žiūri į tai kaip į darbą, kurį kuri kartu ir vėliau džiaugiesi rezultatu. Tai mano atveju sunkiau buvo ištverti šaltį“, – tikino G. Petrauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)