Vestuvių šventėje ji padovanojo savo sutuoktiniui erotinį šokį, kurį, stebint visiems svečiams, sušoko vilkėdama prijuostės pavidalo suknelę nuoga nugara ir mūvėdamas priderintas blizgančias siaurikes.

Vienas tviterio naudotojas pasidalino nuotakos, kurios vartotojo vardas Rochelle, šokio klipu, o prie jo parašė: „Ar čia – nuotaka?!?!?“

Nuotakos ir pamergių šokio klipą tviteryje peržiūrėjo jau 2,9 mln. karto. Nufilmuota, kaip Rochelle šoka erotinį šokį savo vyrui, pasodintam ant kėdės viduryje šokių aikštelės.

Pamergių ir nuotakos šokiui pasirinkta Beyonce daina „Dance for You“ („Šokis tau“).


Stebint gausiam įvairaus amžiaus svečių būriui, pamergės ir pusnuogė nuotaka viliojamai šoko, vienu metu nuotaka atliko gundomų judesių, stovėdama keturiomis, sėdmenis atsukusi į jaunikį.

Tviterio vartotojų nuomonės dėl nuotakos pasirodymo tinkamumo viešumoje buvo įvairios.

„Viskas neskoninga – šokančios pamergės, basa nuotaka, demonstruojanti savo š...ą, stebint artimiesiems, kažkokia beskonybė“, – rašė vienas žmogus tviteryje. Jam atrodė nepadoru, kad pusnuogės nuotakos šokį stebėjo vaikai, tėvai ir seneliai.

Kito vartotojo teigimu, „praktiškai nieko nevilkint“ šokti savo vyrui erotinį šokį artimiausių draugų, abiejų sutuoktinių giminaičių akivaizdoje yra absoliučiai nepadorus ir netgi sunkiai suvokiamas elgesys.

Tiesa, buvo ir ginančių Rochelle‘ės sprendimą. Viena moteris pakomentavo: „Jei ji nori šokti tokį šokį per savo vestuves, gali šokti. Jei jūs nenorite šokti erotinio šokio, nešokite.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)