Madi Brooks atvirai apie šiuos neįprastus santykius papasakojo savo „TikTok“ paskyroje, kur turi daugiau nei 93 tūkstančius sekėjų.

Socialinių tinklų žvaigždė, jos mama ir vyras yra taip vadinamuose atviruose santykiuose, o kartais prie veiksmo prisijungia ir jos sesuo.

Internete išplitusiame vaizdo įraše Madi pasakoja: „Aš ir mano mama esame svingerės, ir tai yra puiku. Žinote kodėl? Nes kai man nėra nuotaikos, tiesiog leidžiu vyrui turėti ją. Leidžiu jam ją turėti maždaug porą kartų per savaitę.“

Nuo vaizdo įrašo pasidalijimo jis jau sulaukė 8 mln. peržiūrų ir daugiau nei 13 tūkst. komentarų.


Madi savo vyru dalijasi ne tik su mama, bet ir su seserimi – ji taip pat kartais su juo „pažaidžia“, teigia amerikietė. „Žinote, kaip aš išlaikau savo vyrą laimingą? Leidžiu jam pažaisti su savo sesute“, – atvirai dalijasi „TikTok“ žvaigždė.

Nenuostabu, kad įrašas sulaukė pačių įvairiausių reakcijų.

„Man šiems metams „TikTok“ jau gana“, – pareiškė vienas internautas.

„Kaip tai išvis prasidėjo?“, – stebėjosi kiti.


Atvira santuoka yra toks dviejų sutuoktinių tarpusavio ryšys, kai lytiniai santykiai nėra monogamiški. Pastaraisiais metais tokie santykiai sulaukia vis daugiau populiarumo visuomenėje.

Apklausos rodo, kad vien Jungtinėje Karalystėje per praėjusį dešimtmetį atvirų santykių populiarumas išaugo 50 procentų. Maždaug 1,5 mln. britų reguliariai keičiasi sutuoktiniais bei mėgaujasi grupiniu seksu.