Instagrame populiarėjanti moteris teigia, kad siekdama savo tikslo išleido milijonus. Ir viskas dėl to, kad ši atrodytų lyg iš akies traukta K. Kardashian.

Chaly D.N pasivadinusi moteris, gyvenanti Londone, laidoje „The Morning Show“ sakė, kad nepažįstamieji „visą laiką ją sustabdo gatvėje“, nes jie įsitikinę, kad ji yra Amerikos realybės žvaigždė.


„Žmonės man visą laiką sako, kad aš panaši į ją. Žmonės mane painioja dėl jos ir sustabdo gatvėje“, – laidos vedėjams Larry'iui Emdurui ir Kylie Gillies pasakojo ji.

Apytiksliai 2 milijonus JAV dolerių Chaly išleido kosmetinėms procedūroms, dizainerių drabužiams ir aksesuarams, kad atitiktų Kim išvaizdą.


„Man buvo padidinta krūtinė. Taip pat skiriu laiką atitinkamam gyvenimo būdui, įskaitant dizainerių rankines ir batus“, – sakė ji.

„Vienas iš mano mėgstamiausių dizainerių yra „Balmain“, kaip ir Kim, ir tai kainuoja daug pinigų“, – pridūrė žvaigždės kopija.


Dabar Chaly lanko vaidybos ir dainavimo kursus ir tikisi kada nors surengti savo realybės šou.

„Kurį laiką stebėjau šou „Keeping Up with Kardashians“ ir liūdna, kad jiems teko tai baigti... bet jie baigiasi ir aš galbūt pradėsiu savo realybės šou“, – vylėsi ji.


Eteryje influencerė mėgavosi palyginimais į A lygio žvaigždę. Visgi laidos viešnia patikino, kad atrodyti kaip Kim jai tiesiog sekasi.

„Tiesiog natūraliai atrodau kaip ji“, – sakė ji.


„Neturėjau jokių specialių operacijų, kad atrodyčiau kaip Kim, bet turėjau botokso ir užpildų injekcijas. Visi tai daro“, – mano K. Kardashian antrininkė.

Chaly prisipažino, kad jai „patinka dėmesys“, sakydama: „Aš nuolat sustoju fotografuotis. Man patinka dėmesys, kai kažkas pasako, kad atrodau kaip Kim“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)