„Aš tiesiog neskaičiuoju metų ir tai veikia. Visi mano partneriai buvo jaunesni už mane, įskaitant ir mano buvusį vyrą – mudu skiria 13 metų“, – „The Sun“ tvirtino Lesley.

Iš Australijos kilusi moteris pirmąjį kūno rengybos konkursą laimėjo būdama 49-erių. Žvaigždžių trenere prisistatanti L. Maxwell tapo inspiracija daugybei žmonių.


Socialiniuose tinkluose ryškiomis nuotraukomis ir žiniomis apie sveiką gyvenseną besidalinanti močiutė instagrame turi daugiau nei 60 tūkst. sekėjų.

Daugiau nei 30 titulų kūno rengybos srityje pelniusi moteris stengiasi maitintis tik sveikai – jokio greito maisto!


Jos dietą galima būtų pavadinti vegetariška, ketogenine ir kupina angliavandenių. Taip pat moteris vartoja kuo mažiau laktozės, tačiau patikslina, kad nėra veganė ir mielai renkasi mėsą.

Svorius kilnoti visuomet mėgusi Lesley pasakoja, kad jos mama jai neretai primindavo, kad vyrai raumeningų moterų nemėgsta.

„Man visada patiko būti stipria, dalyvauti įvairiose varžybose su berniukais. Visada stengdavausi pakelti didesnius svorius nei jie“, – pasakojo sportiškoji močiutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (229)