23-jų aktyvistė ir videotinklaraštininkė instagrame patalpino nuotrauką, kurioje apsinuoginusi pozuoja šalia rožinės kalėdinės eglutės. Nors netrūko ir prašančių „šiuo laikotarpiu atrodyti padoriau“, pasipylė ir komplimentai.

„Tai buvo vienintelė dovana, kurios prašiau“, – sakė realybės šou „Love Island“ žvaigždė Shaughna Phillips. „Linksmų Kalėdų tau, nuostabi k**e“, – sveikino aktorė Daisy May Cooperr. Na, o kiti videotinklaraštininkės gerbėjai vadino nuotrauką net stebuklu.

Socialinius tinklus Honey įprastai naudoja kaip priemonę, pozityvaus požiūrio į skirtingus kūno tipus skatinimui. Ji nevengia ne tik apie tai diskutuoti, tačiau ir pasirodyti apsinuoginusi, visiškai be makiažo, o influencerių gausiai naudojami išvaizdą koreguojantys filtrai – jos tabu.

Visai neseniai instagrame ji patalpino kadrą, kuriame nedėvi net apatinių. Tiesa, privalėdama laikytis cenzūros, pačias intymiausias vieteles mergina pridengė žaismingais lapų paveikslėliais. Tąkart ji prasitarė, kad kurį laiką stengėsi pristabdyti savo veiklą socialiniuose tinkluose, tačiau grįžo su trenksmu.

„Nustojau dalintis itin erotiškais kadrais, nes man nepatiko sulaukti tiek daug dėmesio. Tačiau galop pajutau, kad taip prarandu galimybę save išreikšti, todėl velniop. Visiškai nuoga“, – rašė Honey.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (191)