Sekmadienį nacionalinė futbolo komanda pranešė, kad A. Dziuba nebus registruotas lapkričio mėnesį įvyksiančioms varžyboms su Moldova, Turkija ir Serbija, „siekiant apsaugoti komandą ir žaidėją nuo bereikalingo streso ir neigiamų komentarų“, informuoja themoscowtimes.com.

„Visuomet pabrėžiame, kad kiekvienas nacionalinės rinktinės narys tiek stadione, tiek už jo ribų turi elgtis tinkamai, kaip pridera tokio lygio žaidėjui“, – oficialioje komandos tviterio paskyroje rašė jos vadybininkas Stanislavas Čerčesovas.

Jis atsisakė plačiau pakomentuoti pasirodžiusį vaizdo įrašą ir pareiškė, kad šis skandalas „visiškai nesusijęs su Rusijos nacionaline komanda, žiūrint iš sporto perspektyvos“. Sankt Peterburgo futbolo klubas „Zenit“, kuriame A. Dziuba žaidžia puolėjo pozicijoje, pridūrė, kad „žmogaus asmeninis gyvenimas neturėtų tapti viešąja nuosavybe ir diskusijų objektu“.

Po „Zenit“ pergalės prieš „Krasnodar“ vėlyvą sekmadienio vakarą 32-ejų metų amžiaus futbolininkas instagrame atsiprašė gerbėjų ir padėkojo jį palaikantiems asmenims.

„Kaip ir visi žmonės, nesu idealus, klystu. Visi esame nusidėjėliai, – rašė jis. – Galiu kaltinti tik save.“

Paskui A. Dziuba savo instagramo paskyrą padarė privačią.

Rusijos visuomenės veikėjai, įskaitant Kseniją Sobčiak, užstojo futbolininką ir pasmerkė vaizdo įrašo nutekinimą. Socialinio tinklo „Telegram“ kanale „Baza“, neva turinčiame sąsajų su Rusijos saugumo tarnybomis, pasirodė informacija, kad prieš keletą savaičių buvo įsilaužta į A. Dziubos telefoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)