Pati Leia sako, kad visuomet jos natūrali krūtinė buvo gana didelė – 30E dydžio, nors pati niekuomet nebuvo stambaus kūno sudėjimo. Dabar jos krūtinė yra tokio dydžio, kad Leia nebegali vairuoti automobilio ar bėgioti, o miegoti ji priversta tik su nėščiosioms skirtomis pagalbinėmis pagalvėmis.

Iš viso L. Parker turėjo penkias krūtinės koregavimo operacijas, kurios jai atsipirko su kaupu. Dabar erotinėms nuotraukoms besifotografuojanti Leia per mėnesį uždirba apytikriai tiek, kiek išleido operacijoms.

Leia Parker

„Iš viso turėjau penkias krūtinės operacijas, už dvi iš jų mokėjau pati, tai jos ir kainavo apytikriai po 5 tūkstančius svarų sterlingų. Kitas tris man apmokėjo. Pirmos trys operacijos vyko čia, Anglijoje, bet man padidino krūtinę tik iki 32K dydžio. Tada gydytojai man sakė, kad nebegali daugiau didinti. Man neliko nieko kito, kaip ieškoti klinikos kitoje šalyje.

Taigi, dabar turiu 32NN dydžio krūtinę ir ji yra didžiausia visoje Anglijoje!“, – su pasididžiavimu kalbėjo Leia.

Pasak jos, viskas prasidėjo dar paauglystėje, kai būdama 14 metų Leia susirgo bulimija, turėjo sunkių valgymo sutrikimų. Viskas dėl to, kad jau paauglystėje mergaitės krūtinė buvo gerokai didesnė, nei eilinių paauglių.

Leia Parker

„Visuomet savęs nemėgau. Visuomet norėjau būti lieknesnė, galvojau, kad tokiu būdu sumažės ir krūtinė. Pirmąją operaciją pasidariau 19 metų. Pradėjau dirbti fotomodeliu ir supratau, kad didesnė krūtinė, vis dėlto, man gali atnešti gerokai daugiau pajamų“, – kalbėjo ji.

Moters mama – 48-erių Sandra Parker teigė bandžiusi dukrą atkalbėti nuo tokių operacijų, tačiau, visgi, sutikimą davė. Dabar Leia tvirtina, kad yra laiminga kaip niekada anksčiau, nors ir patiria nemažai diskomforto.

Leia Parker

Ji tikino sulaukianti daugybės kritikos, tačiau visiems apkalbinėtojams ji turi tvirtą atsaką.

„Aš pati pasirinkau tokį gyvenimo būdą ir tokią išvaizdą. Tai man padeda uždirbti pinigus. Daug pinigų. Žmonės man sako žiaurius dalykus… Bet stengiuosi nepasiduoti kritikams“, – kalbėjo L. Parker.

Leia Parker