Tai puikiai įrodo ir pačios moters, kuriai šiais metais sukako 41-eri, socialiniuose tinkluose paviešintos archyvinės jaunystės nuotraukos. Nors Coco, labiausiai išgarsėjusi po to, kai su vyru drauge nusifilmavo realybės šou apie jų šeimą „Ice Loves Coco“, neigia, jog jai įdėti sėdmenų implantai, šviesiaplaukės pokyčiai akivaizdūs. Palyginus ankstesnes ir dabartines nuotraukas, matosi ne tik gerokai pasikeitusi figūra, bet ir veido bruožai.

Erotiniu modeliu dirbusi Coco karjerą pradėjo nuo paauglystės. Tačiau pamačius senas ir dabartines nuotraukas sunkiai pasakytumėt, jog tai tas pats žmogus. Pati moteris prie archyvinių nuotraukų rašė, jog su būsimu vyru Ice-T ji susipažino būdama beveik 23-jų. Iki tol ji ne tik dirbo modeliu, fotografavosi intymiems kalendoriams, bet ir dalyvaudavo bikini konkursuose.

Štai, kaip Coco atrodė jaunystėje ir kaip atrodo dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)