36-erių metų amžiaus brazilė, 2018 m. dar kaip vyras dalyvavęs realybės šou „Celebrity Big Brother“, savo gerbėjams leido pasigrožėti naująja išvaizda - pozavo prie baseino, skelbia thesun.co.uk.

Nuotraukos pasirodė po to, kai J. Alves atskleidė išleidusi daugiau nei 33 tūkst. eurų sėdmenų didinimo operacijai. Jos vilkimas bikinis pabrėžė ir neseniai Ispanijos kurorte atliktos krūtų didinimo operacijos rezultatą.

Praėjusį mėnesį ji dalyvavo laidoje „This Morning“ ir vedėjams Eamonnui Holmesui bei Ruth Langsford tvirtino, kad niekada „nebuvo Kenas“.

„Aš esu Barbė, – teigė J. Alves. – Tobulėju kaip žmogus ir kaip asmenybė. Gimiau translyte moterimi. Visus tuos metus kovojau su tikrove, jog viduje visada buvau moteris.“

J. Alves pridūrė, kad vyru apsimetinėdavo tik viešumoje, o namuose rengdavosi moteriškais drabužiais. Kai R. Langsford paklausė jos apie asmeninį gyvenimą, J. Alves atsakė: „Pirmiausia reikia mylėti save. Mano prioritetas - aš pati ir mano virsmas. Norėčiau susilaukti kūdikio. Įsivaizduoju, kaip rūpinuosi savo vaiku ir gyvenu su žmogumi, kuris mane myli ir priima tokią, kokia esu.“

Liepos mėnesį J. Alves, anksčiau žinoma kaip Rodrigo, papasakojo, kaip skubėjo namo atlikti bioplastinę sėdmenų didinimo operaciją. Moters teigimu, po šios procedūros ji „pirmą kartą gyvenime pasijuto patraukli“.

„Man buvo atlikta gyvenimą pakeitusi estetinė procedūra. Turiu Jennifer Lopez užpakaliuką ir Kim Kardashian klubus, – „Mail Online“ gyrėsi ji. – Noriu būti geidulį kelianti moteris su apvalumais ir dabar pirmą kartą gyvenime jaučiuosi patraukli. Būdama vyras, nė karto nesijaučiau patrauklus, trūko pasitikėjimo savimi, bet dabar jaučiuosi ugninga ir seksuali. Šis jausmas yra nepakartojamas.“

J. Alves gimė Brazilijoje 1983 m. kaip Rodrigo Alvesas. Būdamas 19-os metų amžiaus, jis persikėlė į Londoną ir studijavo Londono ekonomikos mokykloje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (397)