Moteris socialiniame tinkle „Instagram“ publikavo nuotraukas ir vaizdo įrašus, kur, apsirengusi bikiniu, demonstruoja savo išpuoselėtas kūno formas. Vienoje fotografijoje iškėlusi aukštai koją, ji parodo ir savo pavydėtiną lankstumą.

Kaip viename vaizdo įraše sako balerina, tai antri Naujieji metai jos gyvenime, kuriuos sutinka ne gimtinėje. Tiesa, šįkart ji Maldyvus iškeitė į Tailandą, tačiau dėl to visiškai nesigaili.


Akivaizdu, kad A. Voločkova Tailande atostogauja kaip tikra karalienė, užfiksuotuose vaizduose – ir pasiplaukiojimas prabangia jachta, ir prabangūs apartamentai, ir gauti dovanų glėbiai gėlių.

„Kai galima tiesiog išskristi ir mėgautis, mylėti“, – prie vienos iš nuotraukų rašė šokėja.

Kadrais susižavėję gerbėjai sveikino žvaigždę su Naujaisiais, reiškė pavydą dėl pribloškiančių vaizdų ir linkėjo laimės 2020-aisiais.

Prieš pat naujuosius Rusijos žiniasklaidoje pasirodė žinučių, jog naują mylimąjį susiradusi balerina iš namų išvijo savo paauglę dukterį Ariadnę, nes ši nepritarė jųdviejų santykiams. 14-metei teko išsikraustyti gyventi pas savo tėvą Igorį Vdoviną.

Pati A. Voločkova vienoje TV laidoje 2019-uosius metus pavadino savo meilės metais.

„Jie man atnešė tikrus santykius, kuriuos labai branginu. Man pavyko juos išlaikyti paslaptyje, mano mylimas žmogus to nusipelno“, – kalbėjo A. Voločkova.

Šiuo metu ji su mylimuoju gyvena balerinos užmiesčio rezidencijoje.

„Dukra nesugebėjo susitaikyti su nauju mano gyvenimu, tiesą pasakius, ji dažnai manęs pavydi vyrams. Manau, daugelis tėvų susiduria su panašia situacija, juk vaikai įsivaizduoja, kad tėvai turi priklausyti tik jiems“, – sakė žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (113)