Žurnalo „InStyle“ viršelį papuošusi blondinė išsakė savo nuomonę apie amžių. Nors J. Aniston teigė nesijaučianti pasikeitusi, ji prisipažino, kad žili plaukai jai kelia siaubą.

„Kai suėjo 50-imt, pirmą kartą pagalvojau – rimtas skaičius. Kita vertus, nežinau, ar jis turėtų kažką reikšti, nes jaučiuosi nė kiek nepasikeitusi. Nieko blogo nevyksta. Kalbant apie fizinę formą, jaučiuosi nuostabiai, todėl keista girdėti: „Puikiai atrodai, kaip sulaukusi tokio amžiaus.“ Manau, jog reikia sukurti keletą etiketo taisyklių dėl tokių komentarų“, – sakė ji.

Tačiau aktorė bijo pražilti.

„Nemeluosiu – nenoriu žilų plaukų“, – prisipažino ji.

Vėliau J. Aniston kalbėjo apie ribojamus moterų siekius.

„Moterims niekuomet nebuvo leidžiama įgyti galios. Šiandien galia man atrodo patraukli, taip pat ir moterų intelektas, kūrybiškumas bei gabumai“, –sakė filmo „Murder Mystery“ žvaigždė.

„MeToo“ judėjimas prasidėjo po to, kai ji pristatė savo serialą „The Morning Show“, kuris bus pradėtas rodyti naujoje vaizdo transliavimo platformoje „Apple TV+“ lapkričio mėnesį.

„Šis serialas yra apie piktnaudžiavimą galia, moteris ir seksizmą. Jo idėją pardavėme vasarą, o rudenį įvyko Harvey Weinsteino skandalas“, – kalbėjo J. Aniston.

Aktorė didžiuojasi naujajame seriale vaidindama su Reese Witherspoon ir Steve’u Carellu.

„Seriale iš arčiau parodoma daug dalykų: ryto laidos rengimo ypatumai, unikalus jos vedėjų gyvenimo būdas, įžymybių kultas ir žmogiškas elgesys vešint korupcijai. Taip pat atskleidžiame nemalonią tiesą, kaip vyrai elgiasi su moterimis mūsų visuomenėje, ypač darbo vietose“, – pasakojo J. Aniston.

Ji pasidalino ir serialo siužetu, kuriuo siekia atkreipti dėmesį į opias problemas.

„Nagrinėjame priežastis, kodėl toks elgesys tapo norma ir kodėl visi esame savo aplinkos šalutiniais produktais. Užaugome su seksistiniu turiniu, nesvarbu, ar jis išreiškiamas atvirai, ar subtiliai. Šiame seriale tyrinėjame, kaip tylos kultūra gali pamažu evoliucionuoti ir kaip kartais esame jos dalimi to net nesuvokdami“, – pasakojo ji.

Tiesa, filmavimasis seriale išvargino J. Aniston.

„Anksčiau televizijos serialas man reiškė auditoriją studijoje ir penkias filmavimo kameras. Filmuotis pradėdavau 10 valandą, baigdavau 17 valandą“, – prisipažino aktorė.

„Kuriant „The Morning Show“ atrodė, kad ilgiau nei septynis mėnesius filmavausi iš karto dviejuose filmuose. Po filmavimo aikštelėje praleistos dienos grįždavau namo ir peržiūrinėdavau iškarpytas vietas, svarstydavau, kas filmuosis kitą savaitę, ir ruošdavausi kitai dienai. Kai galiausiai užbaigėme serialą, savaitę prasivarčiau lovoje“, – sakė ji.

Moteris taip pat prisipažino, kad jos vaidinamo personažo stilių įkvėpė žurnalistė Diane Sawyer.

„Mudvi pažįstamos ne vienerius metus, todėl galėjau ją iškamantinėti, kai rinkome medžiagą serialui. Diane visuomet tokia elegantiška ir madinga“, – sakė ji.

Interviu metu J. Aniston taip pat kalbėjo apie savo gyvenimo laikotarpį, kai jai buvo labai sunku. Aktorės teigimu, sulaukusi 25-erių ji buvo „labai suaugusi“, be to, sunkiai dirbo.

„Išsikėliau iš tėvų namų. Filmavausi šešiuose televizijos serialuose, kurie buvo nutraukti. Nemažai dirbau padavėja Niujorke prieš gaudama kokį nors vaidmenį. Taip pat telefonu pardavinėjau bendrą nuosavybę Pokono kalnuose, bet nieko taip ir nepardaviau. Šis darbas buvo ne man. Vis stebėjausi, kodėl turiu skambinti žmonėms pietų metu“, – atviravo J. Aniston.

J. Aniston dirbo ir daugiau įvairių atsitiktinių darbų.
„Vidurinėje mokykloje kirpdavau plaukus už 10 dolerių. Ko gero, nukirpčiau ir tau“, – šmaikštavo ji.

Taip pat ji nukirpo savo tėvo Johno Anistono plaukus.
„Padariau savo tėčiui šukuoseną. Tuo metu jis vaidino muilo operoje „Days of Our Lives“. Prieš 15 metų jis prisipažino, kad jo plaukus patvarkydavo filmavimo aikštelės kirpėja“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)