Sekmadienio vakarą pora išsiruošė į Santa Monikoje esantį restoraną. Kosmetikos magnate tapusi K. Kardashian buvo be jai įprasto ryškaus makiažo ir išpuoselėtą figūrą pabrėžiančių rūbų - moteris vakarui restorane pasirinko sportinį kostiumą.

Jos sutuoktinis, 42-ejų metų amžiaus hiphopo žvaigždė, regis, susižeidė kairįjį riešą, nes ant jo buvo uždėtas specialus tvarstis.

Išeidama iš restorano su savo vyru, 38-erių metų amžiaus garsenybė bandė slėpti veidą rankomis ir nebuvo itin patenkinta susirinkusių fotografų dėmesiu.

Savo garsiuosius apvalumus Kim pridengė pilkomis apsmukusiomis medvilninėmis treninginėmis kelnėmis, ant kurių šlaunies puikavosi užrašas „Providence College“, ir pilku džemperiu su gobtuvu.

Keturių vaikų mamos ilgi juodi plaukai buvo palaidi. Ji avėjo savo vyro sukurtus sportbačius „Yeezy“.

Pamatę nuotraukas, internautai netrukus ėmė kalbėti, jog K. Kardashian sprendimas atsisakyti ištaigingų drabužių ir makiažo atrodo keistas, ypač atsižvelgiant į tai, kad ji neseniai pristatė savo naujausią „KKW Beauty“ kosmetikos priemonių kolekciją.

Realybės šou „Kardashianų šeima“ („Keeping Up With the Kardashians“) žvaigždė itin stengiasi reklamuodama savo matinį makiažą, įkvėptą XX a. dešimtojo dešimtmečio tendencijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)