N. Scherzinger neatsispyrė pagundai pasidalyti keletu savo idiliškų atostogų akimirkų ir savo „Instagram" paskyroje paskelbė ne vieną pavydą keliančią nuotrauką.

40-ies metų amžiaus dainininkė pademonstravo savo apvalumus, apsivilkusi juodą bikinio liemenėlę, kurią pabrėžė perlais puošta grandinėlė ant kaklo ir dryžuota plačiakraštė skrybėlė nuo saulės.

N. Scherzinger taip pat vilkėjo plazdenančią suknelę, o lūpas paryškino raudonu lūpdažiu. Moteris atrodė nuostabiai, pozuodama pritrenkiančio vaizdo, atsiveriančio nuo kalno, fone.

Buvusi „The X Factor" teisėja paskelbė nemažai vaizdingų nuotraukų, viešbučio balkone stebėdama, kaip leidžiasi saulė.

Ji rašė: „Kartais reikia sustoti ir pasigrožėti pasauliu."

Grupės „The Pussycat Dolls" žvaigždė parodė savo gracingas kūno formas, džiaugdamasi Kaprio saule.

Dainininkei atostogaujant netyla kalbos, kad ji „įtemptai tariasi" dėl galimybės netikėtai sugrįžti į „The X Factor" teisėjų gretas dar šiais metais.

Kvapą gniaužianti N. Scherzinger figūra atsiskleidė visu gražumu, kai moteris apsivilko šviesiai rožinį bikinį pasimėgauti saulės spinduliais.

Amerikiečių dainininkė pabrėžė savo dailų užpakaliuką atidengtu liemeniu ir siaurikėmis. Taip pat ji buvo pasipuošusi laisvai krintančia balta palaidine ir tokios pačios spalvos sandalais.

N. Scherzinger paslėpė savo žvilgančius juodus plaukus po plačiabryle skrybėle, o akis saugojo akiniai nuo saulės apvaliais rėmeliais.

Pranešama, kad žvaigždė ir Louisas Walshas „įtemptai tariasi" sugrįžti į Jungtinės Karalystės laidą „The X Factor" kaip teisėjai.

N. Scherzinger ir 66-erių metų amžiaus pramogų verslo atstovas turėtų vėl atsidurti šalia Simono Cowello, praneša „The Sun".

Taip pat teigiama, kad teisėjų bus tik trys. Viena iš buvusių teisėjų šlovingiausiu laidos laikotarpiu Sharon Osbourne, ko gero, nesugrįš.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)