„Labai mėgstu keliones ir stengiuosi iš Lietuvos ištrūkti kaip galiu dažniau. Tiesa, ne visada pavyksta, nes be solinės karjeros dar dirbu pedagoginį darbą ir mokau dainavimo paslapčių“, – pranešime spaudai pasakojo naująja Katažina laikoma dainininkė Maddam.

Simpatiškoji atlikėja teigė, kad Maroke buvo visą savaitę. Per 7 dienų viešnagę visą laiką moteris tyrinėjo Agadiro miestą. 
„Daug dalykų man labai patiko: aukšta temperatūra, kitokia kultūra, įdomus maistas. Tačiau neišvengiau ir nemalonių potyrių“, – prisiminė Gintė.

Daugiausiai bėdų Maddam turėjo dėl savo drabužių pasirinkimo. Pasirodo, žaismingoji atlikėja per daug apnuogino savo kūną musulmoniškajame Maroke.

„Paplūdimyje ne kartą buvau paprašyta prisidengti tam tikras kūno dalis. Kas normalu Palangos pliaže, visai netinkama Maroke. Kai kurios moterys mane keikė baisiausiais žodžiais. Nors vyrukai buvo gerokai malonesni. Iš jų nesulaukiau nemalonaus dėmesio, tik smagaus“, – atviravo pašnekovė.

Pasak G.Žydelytės-Žukauskienės, pati nemaloniausia situacija nutiko, kai ji išsiruošė papietauti Agadiro mieste su bičiuliais. Bėdos kilo dėl netinkamos drabužių eilutės, kurią dainininkė tą dieną pasirinko. Moteris neslėpė, jog jautėsi pažeminta.

„Mane pamačiusios vietinės moterys ėmėsi už galvos. Jos kėlė rankas į viršų ir ėmėsi šauktis Alacho pagalbos. Viena buvo itin įsiutusi, ji ėmė mane vytis ir arabiškai rėkti. Buvo labai nemalonu. Vos pabėgau nuo jos“, – pasakojo Maddam.

Taip pat nemaloniai atlikėją nuteikė ir pamatyti vaizdai Agadiro gatvėse. „Labai nešvaru visur. Čia pat šalia itin judrios gatvės pardavinėjama mėsa. Šalia prekių rūko pardavėjas, dulkėtu keliu važiuoja mašinos, o karštis – 36 laipsniai... Mėsa, žinoma, laikoma ne šaldytuve, o ant prekystalio“, – apie specifines prekybos sąlygas kalbėjo dainininkė.

Tiesa, Maddam žavėjosi Maroko gamtos grožiu, fantastiška temperatūra, kuri maloni įvairiu metų laiku. „Manau, grįžčiau į šalį dar kartą, nes tikrai ne viską pamačiau“, – šyptelėjo Gintė.

Tiesa, vos iš Maroko parskridusi į Lietuvą, ji pasijuto prastai. „Tiesiog nualpau namie. Mane skubiai nugabeno į ligoninės priimamąjį. Paaiškėjo, kad man skrandžio uždegimas. Teko skubiai valytis organizmą. Laimė, greitai atsigavau“, – geros nuotaikos nestokojo atlikėja.

Po atostogų Maroke Maddam jau ruošia antrąjį singlą, kurį netrukus pristatys savo sparčiai didėjančiai gerbėjų armijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (155)