Iškilių formų gražuolės reklama užkliuvo internautams, kuriems iškilo klausimas, kam ji reklamuoja prekę, kurios jai pačiai nereikia ir net nėra bandžiusi. Galimai ji net nežino pašalinių efektų ir kitų su tuo susijusių dalykų.

Skelbiama, kad vos 100 gramų šio produkto kainuoja 250 JAV dolerių ir jis yra skirtas Nigerijos rinkai. Būtent čia neseniai ir lankėsi Blac Chyna.

Black China

TMZ rašoma, kad pati Blac Chyna tikrai niekada to nebandė. Žvaigždę pažįstantys šaltiniai teigė, jog ji apie šį produktą žino itin mažai. Spėjama, kad 30-metė garsenybė taip bando pasinaudoti savo populiarumu.

Black China
Greičiausiai ji tai pamatė kaip galimybę užsidirbti, nors šis produktas ir sulaukė itin abejotinų vertinimų. "Jai pasiūlė gerus pinigus būtent tam, kad reklamuotų šį kremą", - TMZ sakė ją pažįstantis šaltinis.

Savo 14.9 milijonams sekėjų socialiniame tinkle ji taip pat siūlė naudoti šį produktą. Nigerijoje jį pristatė ir gyvai. Ji sakė, kad daugybė moterų kenčia dėl odos spalvos problemų, todėl nekilo abejonių gavus šį pasiūlymą.

Kad ir kaip ten būtų, šis produktas ir jo reklama sulaukė itin daug prieštaringų Blac Chyna gerbėjų vertinimų. Daugelis abejojo, ar toks produktas gali būti naudingas ar reikalingas, o tai, kad pati garsenybė jo niekada nenaudojo, daugelį privertė susimąstyti dėl jos patikimumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)