40-metė J. Karleuša nevengia skandalų ir dėmesio siekia publikuodama itin atvirus ir seksualius kadrus socialiniuose tinkluose. Moters „Instagram“ paskyroje galima pamatyti daugybę intriguojančių ir itin atvirų nuotraukų, kuriose ji apsinuoginusi ar prisidengusi vos bikiniu.

Tiesa, ji nevengia ir plastinės chirurgijos ar kitų grožio specialistų pagalbos. Neįmanoma neįžvelgti ir panašumų su Kim Kardashian. Ir nors pati Jelena to niekada nepripažino, tačiau jos ir Kim stilius ir išvaizda dažnai sutampa. Dailymail.co.uk jau buvo rašyta, kad dėl stiliaus kopijavimo K. Kardashian buvo apkaltinusi Serbijos žvaigždę plagiatu.

Du vaikus auginanti moteris tikrai traukia aplinkinių dėmesį, o neretai kadruose su ja galima išvysti ir garsųjį vyrą. Tačiau apie tai, ar šis pritaria žmonos apsinuoginimui, skelbiama kol kas nebuvo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)