Renginyje sutikta atlikėja Monika Marija Paulauskaitė sakė, kad net ir išgyvendama patį įtempčiausią laikotarpį per visą savo karjerą ir įrašinėdama pirmąjį savo albumą ji nepamiršta laiko skirti santykiams ir savo širdies draugui, kuris taip pat yra iš šou pasaulio. Žinoma mergina jau kuris laikas susitikinėja su profesionaliu šokėju Vladislavu Volkumi.

„Tai labai svarbu, o laikas kartu leidžia ir atsipalaiduoti. Apie darbus kalbame tik kai norime gauti vienas iš kito patarimą, o daugiau šios temos vengiame (juokiasi).

Kartu mes puikiai sutariame ir galime išeiti į lauką su mūsų šeškais, o taip pat, kai nutinka kas nors gražaus ar ateina kokia nors proga - užsukti į kiniečių restoraną. Ten turime mėgstamą kiaulienos patiekalą. Galima sakyti - mūsų šventinį paršelį”, - sakė atlikėja.

Tiesa, nors visą vakarą įsimylėjėliai nesitraukė vienas nuo kito, meilės dainos vaikinui dainininkė dar nesukūrė. Pasak atlikėjos, jei vieną dieną tokią ir sukurs, niekas nesupras, kad ji skirta būtent Vladislavui.

Atidarymo renginyje skambėjo grupės „Balu“ vokalistės Gintės Sičiūnaitės balsas.

Renginio nepraleido Monika Marija Paulauskaitė su vaikinu, Rima Olberkytė – Stankus su vyru, Milda Metlovaitė, Eduardas Fedotovas su Rūta Mackevičiūte, Audrius Kolesnikovas ir daugelis kitų.