Šokėja, aktorė mūvi tampres ir vilki sportinę liemenėlę – tokia apranga neslėpė dailios figūros, ištreniruoto pilvo preso ir raumeningų rankų.

Jennifer Lopez

Dviejų vaikų motina parašė prie nuotraukų: „Man patiko vakarykštis @niyamasol įrašas apie tai, kas reikia mažiau teisti ir daugiau mylėti. Mano gyvenimas ir karjera – mano aistros ir mėgstamos veiklos."

J. Lopez augina 10 m. dvynius Maximilianą ir Emme, kurių susilaukė su buvusiu vyru Marcu Anthony'u. Pastaruoju metu kalbėdama po pasirodymo J. Lopez negailėjo pagyrų mylimajam Alexui Rodriguezui, su kuriuo ėmė rodytis viešumoje nuo pernai.

„Esu labai laiminga, turėdama partnerį, kuris ateina į daugelį pasirodymų. Šou verslas – sunkus darbas, tenka daug keliauti. O jis stengiasi ateiti (į koncertus).

Jennifer Lopez

Šiais metais buvo imta kalbėti apie J. Lopez ir A. Rodriguezo sužadėtuves, kai ant jos piršto pastebėjo žiedą su deimantu, bet atlikėja paneigė gandus.

„Nenorime skubėti. Praeityje esu padariusi nemažai klaidų, – sakė ji. – Esame subrendę. Esame suaugę žmonės. Mes neskubėsime. <...> Šiuo metu mūsų gyvenimas neįtikėtinai nuostabus. Džiaugiamės savo vaikais ir savo darbu. Šiuo metu mums nieko daugiau nereikia."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)