Gundančiai žvelgdama į fotokameros objektyvą, 26 metų „The Other Woman" žvaigždė su kūno spalvos, kosminio audinio liemenėle ir tokiomis pačiomis kelnaitėmis jausmingai demonstravo savo tarpelį tarp krūtų, rašo dailymail.co.uk.

Uždėjusi ranką ant šlaunies, K. Upton spinduliavo pasitikėjimą savo kūnu ir kaustė žvilgsnį savo pavydą keliančia figūra. Nuotraukas galite pamatyti čia.

Neleisdama atitraukti dėmesio nuo savo kūno apvalumų, aktorė savo aukso spalvs plaukus buvo susišukavusi tolyn nuo veido ir leido jiems kristi ant pečių.

Ši jausminga K. Upton fotosesija pasirodė netrukus po to, kai ji paskelbė, jog su naujuoju vyru, už kurio ištekėjo prieš aštuonis mėnesius, laukiasi kūdikio.

Happy 30th Anniversary @voguespain! #vogue30 🎂

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Mar 23, 2018 at 1:11pm PDT

Šviesiaplaukė gražuolė apie savo nėštumą šmaikščiai pranešė liepos 14 dieną, socialinėje žiniasklaidoje paskelbtą nuotrauką pažymėdama grotažyme „Pregnant in Miami" („Nėščia Majamyje").

#PregnantinMiami @justinverlander 🌞❤️

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Jul 14, 2018 at 6:19am PDT

Praėjusiais metais prieš savo vestuves K. Upton žurnalui „People" buvo sakiusi, kad ji ir Justinas „tikrai nori vaikų".

#MaximHot100 @maximmag

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Jun 7, 2018 at 1:25pm PDT

„Tačiau, tikėkimės, ne artimiausiu metu, bet, žinoma, nutinka ir neplanuotų dalykų!" - teigė ji.

Pora savo romaną paviešino 2014 metais, o 2016 metais visai prieš pat beisbolo sezono pradžią susižadėjo.

Iš pradžių jie slėpė savo sužadėtuves ir tik vėliau per tų metų renginį „Met Gala" K. Upton pademonstravo juvelyrės Anitos Ko pagal užsakymą sukurtą žiedą.

Aktorė K. Upton ir Nacionalinės beisbolo lygos žvaigždė J. Verlanderis susituokė per pasakiškas vestuves Toskanoje praėjusių metų spalį.

💃🏼🕺🏻

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on Mar 20, 2018 at 11:03am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)