Kaip rašoma pranešime spaudai, Paryžiuje plaukų meistras lankėsi jau antrą kartą. Šis miestas jį žavi savo architektūra, ypač didelį įspūdį palieka Eifelio bokštas, ypač vakarais, kai žėri daugybe šviesų.

Kaip grožio srities specialistui, K. Murauskui buvo įdomu apsilankyti kvepalų mugėje, organizuojamoje jau dvidešimtą kartą. Šios mugės metu pristatomos prestižinių prekių ženklų naujienos, taip pat galima susipažinti su dar nematytais kvepalų ženklais. Taip pat kelionės metu bičiulių kompanija iš Lietuvos buvo pakviesta į naujos gėlių parduotuvės „Paryz“ atidarymą.

K. Murauskas Prancūzijos sostinėje lankėsi su draugais, kurie ir padovanojo jam šią keilionę: Linu Zieniumi, Pauliumi Šiupieniumi ir Mindaugu Jankausku.

Vaikinams teko vakarieniauti ir viename prabangiausių Paryžiaus viešbučio „Ritz“ restorane.

„Tai bene geriausia dovana, kokią esu gavęs“, – iki šiolei bičiulių staigmena – suorganizuota turininga kelione po Paryžių – negali atsidžiaugti žinomas kaunietis.

Šventinei išvykai stilistą papuošė jo bičiulės, žinomos kaunietės kūrejos. Išskirtinį medalį sukūrė unikalių aksesuarų kūrėja Irina My My, įspūdingą liemenę pasiuvo Gintė Ramutytė, o flamingų motyvais margintus marškinėlius – Gintarė Ačaitė.

Kelionės akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)