Neseniai ištekėjusi 26-erių moteris toliau kaitina gerbėjų fantaziją besidalindama savo bikinių modeliais. Niekas net neabejoja, jog ji atrodo puikiai, tačiau aistra kurti bikinius jos gyvenime atsirado prieš kurį laiką.

Kaip sako pati E. Ratajkowski, ji užaugo San Diege, kur beveik kasdien dėvėjo maudymosi kostiumėlį ir šis drabužis jai tapo įprastu.

„Kai man buvo šešiolika, atsibudusi nesivilkdavau drabužių. Vieninteliai mano drabužiai buvo maudymosi kostiumėlis. Taip eidavome ir į miestą, gerti kavos ir, žinoma, į paplūdimį, kur praleisdavome itin daug laiko. Man tai labiau nei įprasta“, – „Vogue“ žurnalui sakė ji.

🧡

A post shared by Inamorataswim (@inamorataswim) on Jun 24, 2018 at 9:08am PDT

Gražuolei šiuo metu padeda ir jos vyras Sebastianas Bear-McClardo, kuris mylimajai pasipiršo vos po keletos savaičių draugystės. Dabar sutuoktinį galime pamatyti ir žmonos kūrinių reklamose. Emily neslepia, jog vyras ją ypač palaiko ir nei kiek nepavydi seksualiosios žmonos gerbėjams.

@emrata

A post shared by Inamorataswim (@inamorataswim) on Jun 21, 2018 at 4:46pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)