„Nuotraukos puikiai atspindi būsimos dainos nuotaiką – tai bus lyriškas, rudenio orui puikiai tinkantis kūrinys apie meilės pabaigą ir išsiskyrimą“, - pasakoja M. Šedžiuvienė.

Televizijos šou „Muzikinis iššūkis“ susipažinę ir žinomiausius lietuviškus kūrinius atlikę dainininkai Monika Šedžiuvienė bei Audrius Janonis tęsia kūrybinę draugystę ir toliau. „Laidoje mes neturėjome nuolatinio scenos partnerio, o kiekvieną kartą dainą atlikome vis su kitu, - prisiminimais dalinasi žinoma moteris. – Kažkaip susidainavome su Audriumi, tad nusprendėme kartu įrašyti tik mums skirtą dainą.“

Ir nors pirmoji muzikinio dueto daina gerbėjams bus pristatyta tik kitą savaitę, atlikėjai jau turėjo progos ją išbandyti savo koncertuose.

„Pirmą kartą girdimą dainą klausytojai priėmė labai šiltai. Nekantraujame, kol kūrinį galės išgirsti ir įvertinti dar daugiau žmonių“, - džiaugsmo neslepia dainininkas Audrius Janonis. Debiutinės dueto dainos „Širdy tyla“ premjera – jau spalio 24-ąją.

M. Šedžiuvienės ir A. Janonio pasirodymas didžiajame LNK paramos koncerte „Už vaikystę“:

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)