„Devonas (Simonos širdies draugas Devonas Murray – DELFI) buvo tas žmogus, kuris labai palaikė. Jis sakė: „Daryk, kaip tau pačiai geriau, man tu visaip graži“. Iš pradžių nusikirpau kirpčiukus, bet labai norėjau dar kirptis. Devonas tada irgi paragino, kad čia tik plaukai, kad ataugs“, – DELFI su šypsena kalbėjo S. Milinytė.

Ji neslepia – pokyčiai išties kardinalūs. „Nors mano asmenybei tinka. Aš nuolat susirandu veiklų, man vis reikia pasikeitimų. Norisi atsinaujinti, ir su plaukų spalva noriu paeksperimentuoti“, – šypsojosi S. Milinytė.

Vos pora dienų pasvarsčiusi, ar ryžtis kirptis dar trumpiau, mergina, vėl paraginta vaikino, ėmė ir išskubėjo į kirpėjos kėdę. „Tiesiog tas pasikeitimų noras, kaip laisvės troškulys, padarė savo. Norėjosi lengvumo, nes juk visą gyvenimą buvau ilgais plaukais, – pasakojo Simona. – Dabar labai keista, bet džiaugiuosi.“

Simona Milinytė anksčiau:

Simona Milinytė

Simona Milinytė dabar:

Simona Milinytė

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (264)