Vargu ar lietuvių realybės šou žvaigždės leistų sau taip drąsiai viešinti pikantiškiausius savo asmeninio archyvo kadrus kaip, tarkime, britų šou „Goerdie Shore“ dalyvė Marnie Simpson (25 m.).

Mergina savo „Instagram“ paskyroje paviešino nuotrauką, kurioje pozuoja nuogut nuogutėlė. Ir tai – ne kadras iš fotosesijos, o buitinėmis sąlygomis namuose daryta nuotrauka.

Laimė, visų grožybių gerbėjams M. Simpson neparodė – krūtis pridengė rankomis, taip palikdama vietos vyriškos lyties atstovų vaizduotei.

Cheeky😉

A post shared by Marnie Simpson (@marniesimpson) on Mar 31, 2017 at 5:06am PDT

Keistas, aplinkinius šokiruojantis elgesys Marnie tikrai nėra svetimas. Štai, dalyvaudama realybės šou „Celebrity Big Brother“ jai prieš visą tautą yra tekę imituoti oralinį seksą su... bananu.

Tai išvydę televizijos žiūrovai buvo šokiruoti ir socialiniuose tinkluose rašė, kad scena buvo itin šlykšti ir pasibjaurėtina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)