Tiesa, tokių išvaizdos pokyčių ėmusis J. Stambrauskaitė kitoms merginoms patarė atsargiai rinktis meistrus ir geriau kuo ilgiau nedažyti plaukų: „Dažant plaukus labai svarbu pasirinkti gerą meistrą, nes plaukus labai lengva sugadinti. Tai nėra nagai, kurie labai greitai atauga. Patariu visoms merginoms, kad jei nėra „baisaus“ noro, tai neeksperimentuotų.“

J. Stambrauskaitė atskleidė, kad plaukus pirmą kartą nusidažė vos prieš metus, tačiau jau spėjo pabūti ir beveik juodaplauke, ir šviesių plaukų, tačiau šviesinti teko palaipsniui.

„Kadangi mano plaukai yra priauginti, tai atidžiai rinkausi meistrę, kuri mano plaukus nušviestintų jų „nesugadindama“. Dažėme palaipsniui. Manau, jei reikėtų dažyti vienu kartu, tai tikrai dabar turėčiau nubyrėjusius plaukus.

Ir visom mergaitėm sakau, kad neeksperimentuotų namuose, nes labai lengva „sugadinti“ plaukus taip, kad jau po to niekas nebepašviesins arba jie gali nubyrėti. Jei nėra tokio „mirtino noro“, tai gal išvis tų plaukų neliesti ir džiaugtis savo natūraliais“, – sakė mergina.

Visgi, žūt būt norinčioms dažyti plaukus merginoms, J. Stambrauskaitė patarė nepagailėti laiko gero meistro paieškoms ir, žinoma, pinigų.uką labai lengva sugadinti negrįžtamai ir sunku atstatyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)