Visų pirma tuoktuvės netikėtos buvo pačiai grupės „69 danguje“ atlikėjai – apie mylimojo ilgai planuotą staigmeną ji sužinojo likus vos penkioms dienoms iki kelionės į Indoneziją. Ne mažiau nustebo ir moters gerbėjai. Juk mažiau nei prieš metus nuskambėjo jos skyrybos su pirmuoju vyru Andrejumi Velijevu. O ir su Mindaugu Ingrida viešai ėmė rodytis visai neseniai. Jų istorija – trečiadienio vakarą LRT televizijos laidoje „Gyvenimas“.

„Mūsų pažintis įvyko prieš kelerius metus ir tuomet tikrai nieko rimto nežadėjo. Vieną vakarą vakarojau su sese mieste ir nė negalvojau apie jokias pažintis. Tačiau Mindaugas buvo labai atkaklus – prisistatė mūsų grupės prodiuserio Egmonto Bžesko pusbroliu, tad natūralu, kad pasikalbėjome“, – apie pirmąjį susitikimą su būsimuoju vyru LRT laidos „Gyvenimas“ kūrėjams pasakojo dainininkė. Tačiau tąkart pokalbis nieko rimto nežadėjo. Juolab, kad tuomet Ingrida dar buvo ištekėjusi. O štai vėliau įvykęs atsitiktinis susitikimas jau buvo lemtingas – jiedu pasikeitė kontaktais ir ėmė bendrauti.

„Iš pradžių labai daug kalbėdavomės telefonu – kur bebūtume, vis plepėjome ir plepėjome. Todėl kai susitikome, jau atrodė, kad seniai vienas kitą pažįstame“, – šypsojosi I.Martinkėnaitė.

Populiarios merginų grupės narei niekada netrūko vyrų dėmesio, tačiau ji visuomet buvo finansiškai nepriklausoma ir galinti išlaikyti tiek save, tiek savo dukrą. Gal todėl niekada nekreipdavo dėmesio į būrius atakavusių gerbėjų. Tačiau Mindaugas jai davė kur kas daugiau, nei galima nupirkti už pinigus – tikrus jausmus.

Vis dėlto, ne viskas buvo rožių žiedlapiais klota. Iš praėjusių patirčių tiek 38-erių Ingrida, tiek dvejais metais vyresnis Mindaugas į šiuos santykius atėjo su bagažu – susiformavusiais įpročiais, kurie iššaukdavo nemažų nesutarimų. Prireikė laiko, kol abu suprato, kad noras būti kartu yra kur kas stipresnis už ambicijas.

„Reikia įdėti nemažai pastangų, kad suprastum, jog kito žmogaus nepakeisi – arba priimi jį tokį, koks yra, arba suki į skirtingas puses, – prisipažino I. Martinkėnaitė. – Aš esu gana impulsyvi – kai supykstu, nemoku vaidinti, kad viskas yra gerai. Mindaugas kur kas ramesnis. Dažniausiai jis pirmas atsiprašo – juk aš esu moteris.“