Džordanos Butkutės sutuoktinis ir vadybininkas Elegijus Strasevičius socialiniame tinkle stebėjosi, jog keturias šalies arenas su programa „Aš - karalienė“ apvažiavusi bei Klaipėdos vasaros estradoje šou „Neoninės pelių uodegos“ surengusi Džordana nebuvo nominuota nė vienoje kategorijoje, o Vaidas Baumila savo paskyroje tvirtino esąs nustebęs, jog jo ir Monikos Pundziūtės hitas „Dviese“ taip pat nesulaukė komisijos, sudarančios nominantų sąrašus, dėmesio.

Tačiau kur kas įdomesnė kova užvirė tarp Kauno ponios Ingos Budrienės ir vieno M.A.M.A. apdovanojimų organizatorių Martyno Tylos širdies draugės Neringos Zeleniūtės.

Viskas prasidėjo nuo to, jog Inga Budrienė socialiniame tinkle pasidomėjo, kodėl tarp nominuotų atlikėjų yra grupių keistas pavadinimais. „Ką sudomino jų kūrybą – jus ir komisiją?“, - klausė Inga Budrienė M.A.M.A apdovanojimų komunikacijos vadovės Jurgos Klimaitės-Riebling, mėginusios kantriai paaiškinti, kad M.A.M.A. atskleidžia ir naujus vardus.

Tačiau Ingai Budrienei „susigaudyti“ situacijoje pasišovė ir dainininkas Ruslanas Kirilkinas, M.A.M.A. apdovanojimus apibūdinęs kaip „draugių podružkių tūsą“. „Aš nesu Baumila, kuris verkšlena, kad nebuvo nominuotas, bet kartu man gėda dėl žmonių, kuriais niekada negalėčiau pasitikėti. Žmonių, kurie yra „faini“ patys sau, žmonių, kurie dirba prie tokių projektų. Žinoma, čia Lietuva, badmetis, visiems reikia valgyti ir užsidirbti bet kokia kaina. Bet yra kaip yra“, - savo nuomonę pareiškė Ruslanas Kirilkinas, o Inga Budrienė jam antrino: „Būčiau atlikėja, tikrai suorganizuočiau kokią peticiją prieš tas podružkes“.

Matyt, tai ir buvo paskutinis kantrybės lašas, perpildęs M.A.M.A. apdovanojimų sielos Martyno Tylos širdies draugės Neringos Zeleniūtės kantrybės taurę. „ Panašu, senas geras posakis labai tinkamas: gali bėgti iš kur nori, bet iš žmogaus niekas neišbėgs. Jeigu jis mato tik cepeliną (Inga Budrienė žiniasklaidoje kurį laiką buvo vadinama Karmėlavos didžkukulių ir „Swarovski“ karaliene – red. pastaba), tai cepelinas lieka 4 ever (amžiams – red. pastaba). Galima keisti sukneles, iš libanietiško šilko ar kaimo vilnos, bet smegenų ir matymo daugiau nepridėsi. Neįvertinto asmens sindromas išliks ir toliau“, - socialiniame tinkle brūkštelėjo Neringa Zeleniūtė, netrukus sulaukusi Ingos Budrienės atsako.

Martynas Tyla ir Neringa Zeleniūtė. DELFI (T.Vinicko nuotr.)

„Ar nevertėtų pažiūrėti į save?! Suknelių jūsų tikrai nekomentuosiu, nenusileisiu iki jūsų lygio! Smegenų irgi nepamatuosiu. Bet skaitant tokius „protingus“ ir skambius pasisakymus neatrodo, kad jų būtų perteklius! Gal jau laikas nusiimti susireikšminusios, vyro šešėlyje pradingusios moters akinius?! Manau, daugumai (net ir mėgstantiems cepelinus) yra neabejotinai aišku, kuri iš mūsų yra labiau įvertinta“, - atsikirto Inga Budrienė.

Neringa Zeleniūtė atšovė šypsenėlėmis papuoštu įrašu: „Sėkmės pačiai save įsivertinti, o apie šešėlius kalbant – geriau moteris šešėlyje negu vyras. I'm Queen 4 ever!”.

Atrodo, tuo konfliktas ir turėjo baigtis, bet Inga Budrienė dar nebuvo visko išsakiusi. „Jūs tokia graži moteris, bet kai išsižiojate, tai parodote savo vidinę „kultūrą“. Geriau tylėtumėt! Ir toliau būtumėt graži Tylos moteris“, brūkštelėjo Inga Budrienė ir netrukus vėl sulaukė Neringos atsako.

„Na, ponia, Jūs tik kalbėkite...Kuo daugiau – tuo linksmiau. O aš būsiu ir graži, ir graži šešėlyje. Linkėčiau ir Jums tokia pabūti, bet...“ - mintį nutęsė Neringa Zeleniūtė ir matyt taip užgavo Kauno ponią, kurios ugnis plykstelėjo iš naujo.

„Nepamirškite seno posakio - juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis! Jūs jau negraži.... Paskaičiusi jūsų komentarus pagalvočiau, kad rašo kokia panelė iš Kauno rajono, t.y iš Šančių arba Vilijampolės! Jums iki ponios dar labai toli! Kaip džiaugiuosi, kad man nereikia būti šešėlyje“ - ne be juntamo pasididžiavimo savimi brūkštelėjo Inga Budrienė.

Tarsi pajutusi, kad garsių moterų konfliktas gali virsti rimtu apsišaudymu, savo žodį paskubėjo įterpti Jurga Klimaitė-Riebling: „Budriene, jūs gal apsiraminkite savo svarbos sektoriuje. Dar pernai, ponia, bent keturiais frontais ieškojote priėjimo iki M.A.M.A. kvietimų. Iki šiol maniau, kad ponios renkasi eiti ten, kur kviečiamos. Taigi, sėkmės ryškioje rampų šviesoje!”

Panašu, kad sausio mėnesį Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančiuose M.A.M.A. apdovanojimuose Ingos Budrienės tikrai nebus, ir tai nuliūdins raudono kilimo akimirkas fiksuojančius reporterius. „Buvo labai įdomu pamatyti iš arti tas pakviestas ponias. Manau, ne aš viena net ir pakviesta ten daugiau neitų. Beje, ačiū už ponios statusą! O svarbos sektoriuje aš puikiai jaučiuosi!” - taip žodžių karą su Jurga Klimaite-Riebling ir Neringa Zeleniūte baigė Inga Budrienė.