Šventinė mankšta buvo tokia linksma, kad, atrodo, niekas nenorėjo po treniruotės skirstytis. Nes sporto ir geros muzikos derinys – tobula kombinacija.

„Saulės kliošas“ tokiam sportiniam pasirodymui pritaikė ne tik repertuarą, bet ir savo įvaizdį. O ypač dėmesį patraukė grupės vokalistės Justės Starinskaitės apranga. Ji dainavo vilkinti trumpais blizgučiais tviskančiais šortukais, maksimaliai apnuoginusiais jos liaunas, tačiau labai atletiškas kojas, kurias puošė neįprastas aksesuaras – plonytė grandinėlė.

„Tiesą sakant, aš pakankamai dažnai į sceną lipu su sportiniais bateliais, tad man tai labai artima. Tačiau šį kartą ne tik avėsime sportinę avalynę, bet ir visos grupės aprangą pritaikysime prie šios šventinės treniruotės“, – dar prieš pasirodymą pasakojo atlikėja.

Sportiškai nusiteikusi ir atrodanti Justė susilaukė nemažai pasigėrėjimo žvilgsnių.

„Aš pati aktyviai sportuoju jau penkerius metus. Dažniausiai savarankiškai mankštinuosi sporto salėje, tačiau kai ji pabosta, prisijungiu ir prie grupinių treniruočių, kurių metu galiu pajudėti su kitomis merginomis“, – sakė J. Starinskaitė.