Tokio dėmesio paslaptis paprasta: Elizabeth Hurley taip gerai atrodo, jog vargu ar kas jai duotų daugiau nei keturiasdešimt metų. O juk jai yra jau 51 metai – galbūt todėl apie ją sklinda kalbos kaip apie moterį, atradusią jaunystės eliksyrą. Ar bent jau ypač sėkmingai ir kruopščiai dirbančius plastikos chirurgus.

Kai turi tokį kūną, drąsiai savo paskyroje socialiniame tinkle gali skelbti nuotraukas iš paplūdimių – o tai Elizabeth Hurley ir daro, kas kartą sulaukdama daugybės liaupsių. Tačiau ne tik maudymosi kostiumėliai išryškina aktorės kūno grožį – Londone surengtame labdaringame pokylyje „Animal Ball“, per kurį buvo renkamos lėšos dramblių apsaugai, Elizabeth Hurley pasirodė vilkėdama efektingą melsvo šilko suknelę su gana drąsia iškirpte.

Nors paprastai vyresnio amžiaus damoms stiliaus žinovai pataria atsargiai rinktis sukneles su gilesnėmis iškirptėmis, Elizabeth Hurley niekas nebūtų turėjęs priekaištų: tokio moteriškumo, pasaldinto švelnia erotika, būtų pavydėjusios ir kur kas jaunesnės damos.