Pastaruoju metu, ko gero, labiausiai nerimaudamas eilinio „Žvaigždžių duetų“ filmavimo laukia vienas projekto vedėjų Mantas Stonkus. Vienas populiariausių vyriškų veidų televizijoje jaudindamasis seka savo sutuoktinės Indrės Stonkuvienės pasirodymus ir spaudžia už ją kumščius. Tačiau pastaruoju metu Indrės Stonkuvienės ir jos partnerio Donato Čižausko pasirodymai vis labiau dvelkia intymumu – štai pirmadienio vakarą vykusiame filmavime duetui teko įkūnyti įsimylėjėlių – susitikusių ir vėl išsiskyrusių – porą.

Duetas labai atsakingai pasiruošė šiam pasirodymui – Indrė pasipuošė vestuvine suknele, Donatas – tamsiu kostiumu, o per visą jų pasirodymą žiūrovai negalėjo atitraukti akių nuo vizualizacijos: rodomose skaidrėse buvo vaizduojamos šviesios ir džiaugsmingos judviejų gyvenimo akimirkos. Viskas atrodė taip tikroviškai, jog mažiau apie Lietuvos pramogų pasaulį nutuokiantys žiūrovai galėjo pagalvoti, jog Indrę ir Donatą sieja tikras meilės ryšys.

Negana to, poros pasirodymą paįvairino Tadas Rimgaila, pašokdinęs jaunąją ir tai daręs su tokiu užsidegimu, jog intrigų ieškotojai, ko gero, būtų šiame lėtame šokyje išvydę užsidegusią kibirkštėlę. Ir visa tai tarsi suakmenėjęs stebėjo Mantas Stonkus: juk per filmavimą nei juokingos frazės nesušuksi, nei žmoną vietoje Tado Rimgailos pašokdinsi.

Ir tik vėliau, kai kuriems komisijos nariams nusistebėjus, kaip galima ištverti tokias scenas, Mantas atšovė, jog jis ir Indrė yra scenos profesionalai, kurie savo darbą stengiasi atlikti kuo įtaigiau ir geriau.