Šį kartą, priešingai nei prieš Seimo rinkimus surengtuose „Auksinių svogūnų“ apdovanojimuose, dainininkės pasirinko kiek santūresnį, tačiau itin spalvingą stilių: prie baltų suknelių ir jau firminiu „Yvos“ ženklu spėjusių tapti batų, priderino vaivorykštės spalvos kailinukus, kurie nuotaiką tą vakarą praskaidrino net ir didžiausiems paniurėliams.

Tai, kad „Yva“, savo laiku tapusi lietuviškos popmuzikos fenomenu, vis dar yra mėgstama ir vertinama, tapo aišku, kai tik labdaros telemaratono vienas vedėjų Raimondas Vilkončius publikai pristatė vakaro viešnias. Verslo centro K29 vestibiulyje, kur buvo susigrūdę keli šimtai atvykusių žiūrovų, kilo nemenkas triukšmas. „Yvai“ pradėjus dainuoti savo popuri, žiūrovai kartu su dainininkėmis mintinai niūniavo grupės hitus – atrodė, jog penkerių metų pertraukos lyg ir nebūtų buvę.

„Yvos“ gražuolės, rodės, puikiai jautė iš publikos plūstančią šilumą ir meilę, nes scenoje siautėjo taip, lyg būtų atradusios jaunystės eliksyrą ir atjaunėjusios bent dešimčia metų.