Prieš kelis mėnesius panašiu koncertu, surengtu kartu su UNICEF ir kviečiančiu aukoti Afrikos vaikams, didžiavosi ir TV3. Pastabūs reporteriai atkreipė dėmesį, kad nors šiuose labdaros koncertuose dalyvavę atlikėjai keitėsi, tačiau buvo ir viena scenos pora, kuri nepagailėjo savo laiko bei mielai surengė savo pasirodymus ir LNK, ir TV3 labdaros koncertuose.

Violeta Tarasovienė kartu su savo vyru Viliumi Tarasovu ne veltui yra vadinami Lietuvos žiūrovų mėgstamiausiu šeimyniniu duetu – ne tiek jau daug rasi scenos įžymybių, kurios ryšis aplankyti varguolius, pasikalbėti su jais, paragauti jų patiekalų ir net pagirti kulinarinius sugebėjimus, kaip tai padarė Violeta Tarasovienė.

Tačiau Violeta garsėja ne tik plačia širdimi, bet ir puikiu balsu bei nepriekaištinga išvaizda. Galima spėti, kad nemažai prie televizoriaus snūduriavusių vyrukų, išgirdę Violetos balsą, greitai praplėšė akis, kad tik galėtų išvysti hitu „Ramunę baltąją“ išgarsėjusios Violetos Tarasovienės pasirodymą. Tačiau jei prieš keliolika metų Violeta garsėjo kaip seksualumą propaguojanti moteriškė, šiandien ji yra pamėgusi klasikinį, santūrų stilių, kuris stipriosios lyties atstovams kartais imponuoja net labiau nei seksualių katyčių agresyvus seksualumas.

Tamsia suknele su aplikacijomis pasipuošusi Violeta penktadienio vakarą atrodė puikiai ir nusipelnė griausmingų aplodismentų.