Lapkričio pradžioje populiarioje vaizdelių peržiūros platformoje „YouTube“ paskelbtas Vaido Baumilos kartu su Monika Pundziūte dainos „Dviese“ vaizdo klipas per pirmąsias dvi savaites jau peržiūrėtas daugiau nei milijoną kartų.

Palyginimui – tuo pačiu metu „YouTube“ paskelbtas popmuzikos scenos divos Justės Arlauskaitės-Jazzu ir Leono Somovo naujas kūrinys „Gaila“ sulaukė perpus mažiau perklausų.

Jei Vaido Baumilos ir Monikos Pundziūtės hitas „Dviese“ ir toliau tokiu pagreičiu rinks peržiūras, gali būti, kad savo populiarumu pralenks ir praėjusių metų didžiausią hitą – Monikos Linkytės kūrinį „Po dangumi“ (jis šiuo metu artėja prie 14 milijonų perklausų „YouTube“ platformoje).

Nors suplanuotas Vaido Baumilos koncertų turas „Cinema Live“ patyrė nesėkmę (iš penkių suplanuotų pasirodymų didžiosiose šalies arenose liko tik vienas), tačiau bent jau dailiosios lyties atstovių dėmesiu vienas seksualiausių šalies vyrų skųstis negali. Tuo buvo galima įsitikinti ir praėjusį savaitgalį apsilankius viename klube, kur V. Baumila užsuko pasilinksminti kartu su mylimąja Monika Jasionyte – nemažai klube vakarą leidusių merginų džiaugėsi galėdamos įsiamžinti su Lietuvos popmuzikos scenos mačo.