Šiandien 31 metų Nijolė Pareigytė-Rukaitienė nebeprimena tos padūkėlės, apie kurios nuotykius žiniasklaida rašydavo praktiškai kiekvieną savaitę. Dabar moteris augina ketverių metų dukrelę, visiškai atsisakė alkoholio, ir savo gerbėjus kiekvieną savaitgalį džiugina įvairiais persikūnijimais itin didelio populiarumo sulaukusiame BTV šou „Muzikinė kaukė“.

Šis projektas labai mėgstamas ne tik žiūrovų, bet ir pačių dalyvių, mat leidžia įsikūnyti į pačius įvairiausius popmuzikos scenos veikėjus. Kartais artistams tai pavyksta geriau, kartais – prasčiau. Antradienį surengto filmavimo tema buvo „Eurovizija“, tad šį kartą „Muzikinės kaukės“ dalyviams teko įsikūnyti į šio konkurso dalyvius.

Burtai lėmė, kad Nijolei Pareigytei teko atlikti graikės Helenos Paparizou – tos pačios, kuri 2005 metais savo seksualiu pasirodymu ir hitu „My Number One” sužavėjo visą žemyną, vaidmenį. Deja, šį kartą Nijolei graikų nimfos temperamentą ir seksualumą pavyko perteikti tik iš dalies. O pagalbinės priemonės – kaštoninių plaukų kupeta bei paputlintos lūpos gal net labiau trukdė nei padėjo.