Vyrų auditorijai skirtas žurnalas „Maxim“ taip pat neliko nuošalyje – į leidinio surengtą vakarėlį plūste plūdo garsenybės, tarp kurių buvo galima išvysti ir praeityje garsias moteris, savo laikmečiu tapusiomis sekso simboliais.

Vieną jų – aktorė Tara Reid, išgarėjusi fenomenalios sėkmės sulaukusioje komedijoje „Amerikietiškas pyragas“ ir jos tęsiniuose. Beveik prieš dvidešimt metų seksuali šviesiaplaukė tapo sekso simboliu, o jos plakatais buvo išklijuotos daugybės paauglių kambarių sienos. Tačiau pastaraisiais metais Tara Reid į žiniasklaidos akiratį patenka ne dėl naujų vaidmenų, o dėl savo išvaizdos, kuri gerokai glumina jos gerbėjus, puikiai prisimenančius aktorę iš „Amerikietiško pyrago“ laikų.

Tačiau pačiai Tarai Reid, panašu, įvairios publikacijos apie drastiškai pasikeitusią jos išvaizdą, paparacių nuotraukos iš paplūdimių bei apkalbos nedaro jokio įspūdžio – į „Maxim“ surengtą Helovyno vakarėlį ji atėjo pasipuošusi minimaliu bikini kostiumėliu, taip dar labiau šokiruodama ir karnavalo svečius, ir įžymybių gyvenimo kronikų skaitytojus.