Sveika gyvensena bei natūraliu grožiu garsėjanti moteris, prisipažino, kad tai nėra pirmasis kartas, kai savo grožį patiki injekcijų meistrams. Prieš metus išbandžius taip vadinamą vampyrišką PRP procedūrą atliekamą su iš venos paimtu krauju, Gintarė liko taip sužavėta rezultatais, kad tai kartoja periodiškai kas kelis mėnesius.

„Gyvename XXI amžiuje, kai mokslas bei technologijos pažengę taip toli, jog būtų kvaila tuo nepasinaudoti. Taip, aš už tai, kad vyrai bei moterys sutiktų oriai senatvę, bet jei yra galimybė natūraliais būdais tą senėjimą pristabdyti, kodėl tuo nepasinaudojus?”- pranešime žiniasklaidai cituojama moteris.

Paskutinius pusantrų metų Gintarė Amerikoje praleido beveik tiek pat laiko kiek Lietuvoje. Kalifornijoje klesti dirbtinio grožio kultas, ten žmonės pamišę dėl sporto ir sveikos mitybos, o tokios procedūros kaip hialurono, botokso injekcijos ar PRP procedūros, eilinė kasdienybė. Paklausus, ar po šių pasitobulinimų, moteris ryšis ir drąsesniems išvaizdos pokyčiams, natūralaus grožio ambasadore tituluojama mergina tarė griežtą „Ne“.

„Viskam turi būti saikas. Mano suvokimu, tik natūralus grožis alsuoja geru taktu bei prabanga. Tvirtas kūnas, lygi oda, švytinčios akys ir sveiki plaukai yra viskas ko reikia moteriai, norinčiai atrodyti gražiai. Joks rūbas, prabangi rankinė ar padidinta krūtinė to daugiau nesuteiks”, - mano Gintarė.

Prakalbus apie silikoninę krūtinę, Gintarė juokauja, kad jos Amerikoje nebemadingos, dabar naujausia grožio tendencija - iškilūs sėdmenys, tačiau tokiais ją apdovanojo gamta.

Paklausus kaip toliau Gintarė ketina švęsti savo jubiliejų, moteris prisipažino, kad prieš kelias savaites išsiskyrė su širdies draugu, o tai stipriai pakoregavo jos gimtadienio planus. Ilgai svarsčiusi kaip paminėti jubiliejų, Gintarė nusprendė dar šį vakarą išvykti iš Lietuvos ir sutikti gražią sukaktį artimiausių žmonių rate.