Šį kartą ji drebina Paryžiaus mados savaitę. Plačiai aptarinėjamas ukrainiečių garsenybių medžiotojo Vitalijaus Sediuko mėginimas pakštelėti Kim į garsiuosius sėdmenis buvo tik žiedeliai lyginant su jos suknele, kuria vilkėdama dviejų vaikų mama išsiruošė į „Balmain“ mados namų šou.

Šį kartą ji nusprendė pasipuošti suknele-tinklu, kurį matyt ketino užsimesti ant visiškai nuogo kūno, tačiau supratusi, kad neužteks rankų dangstyti savo grožybes, Kim nusprendė užsisegti kūno spalvos liemenėlę, o kelnaitėms tarė griežtą „ne“. Sunku suvokti, kaip paparacių spaudimą atlaikė viešbučio, kuriame buvo apsistojusi garsioji šeimynėlė, tvora, tačiau dėka fotografų meistriškumo pikantiški kadrai netrukus jau puikavosi nuotraukas platinančiose fotoagentūrose.

Ir nors atrodo, kad Kim Kardashian jau nebeturi kuo nustebinti, iš Paryžiaus viešbučio į madų šou susiruošusi labiausiai apkalbama pasaulio moteris, pasipuošusi „žvejo dukros“ suknele ir savo intymiausią vietelę dangstanti plaštaka, pramoginėje žiniasklaidoje sukėlė eilinį cunamį.

Paryžietiškas Kim Kardashian stiliukas – KLUBAS.lt fotogalerijoje.