Vienai iš restoranų įkūrėjų Rūtai Bitvinskaitei mintis atidaryti tokio tipo maitinimo įstaigą kilo lankantis Mongolijoje. Jauną moterį sužavėjo klajoklių šalyje itin populiarūs restoranai. „Džiaugiuosi, kad Lietuvoje mes esame pirmieji, kviečiantys žmones pasimėgauti maistu tokio tipo restorane“, – sakė „InContro Hot Pot“ vadovė.

Kiekvienas klientas, užėjęs į „InContro Hot Pot“, išsirenka jam labiausiai patinkantį sultinio skonį. Ant stalų kiekvienam klientui yra sumontuotos indukcinės viryklės, tad maistas visada būna karštas. Iš plataus meniu asortimento užsisakomi ingredientai, kuriuos keletą minučių pavirus sultinyje ir pagardinus specialiu padažu, galima ragauti.

Jūros gėrybės, šitake grybai, arkliena, aviena, jautiena, įvairios daržovės, rankų darbo makaronai – tai tik keletas maisto produktų iš plataus meniu. Visų šių ingredientų šventinio vakaro metu ir turėjo galimybę paragauti kviestiniai svečiai, tarp kurių buvo grupės „69 danguje” diva Ingrida Martinkėnaitė su naujuoju savo širdies draugu Mindaugu Urbonu, Aivaras ir Inga Stumbrai, Anžela Adamovič, orų mergaitė Karolina Liukaitytė, Liucina Rimgailė ir kiti.

Nors vakarėlis vyko ir gana vėlyvu metu, tačiau svečiai apetitu nesiskundė ir raginami renginio vedėjos, šiemetinėje „Eurovizijos“ atrankoje sužibėjusios Saulenės Chlevickaitės, entuziastingai vaišinosi gardžiais patiekalais. Garuose paskendę restorano svečiai linksmai šurmuliavo, dalindamiesi įspūdžiais, tačiau jų laukė ir dar viena staigmena. Garsenybių veidus nušvietė šypsenos, išvydus roko grupės „Rebelheart“ muzikantus, kurie svečius pamalonino savo didžiųjų hitų akustinėmis versijomis – išmaniuosius telefonus išsitrauk svečiai bandė įamžinti smagaus kulinarinio vakarėlio akimirkas, o žinomas „Rebelheart“ dainas ošė kartu su muzikantais.