Kaip ir daugelis mamų, Indrė nerimauja, kai dukrelė blogai miega. Kai miega gerai – keliasi pažiūrėti, ar ji dar kvėpuoja. Prieš kiekvieną skrydį lėktuvu svarsto ar jis saugus ir, jei tik įmanoma, stengiasi išvengti didžiųjų oro uostų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Marija Barbora netrukus pradės šliaužioti, dar po kelių mėnesių ir vaikščios, taigi, artimiausias darbas namuose, kurį turi atlikti Indrė ir jos vyras, renginių organizatorius Jogaila Morkūnas – mažajai įrengti saugią erdvę. „Jogailos namai – minų laukas, – juokiasi Indrė. – Rozetės palei žemę, kampai, laiptai, terasa be tvorelės... Reikia viską sutvarkyti taip, kad neliktų jokių pavojingų vietų. Tyliai, tyliai, žingsnis po žingsnio, Jogailos namus verčiu jaukia šeimos oaze“.

Prieš dvejus metus už vieno žinomiausių viengungių ištekėjusi Indrė puikiausiai supranta auksinę taikaus gyvenimo šeimoje taisyklę: „Laiminga žmona – laimingas gyvenimas“. Iš to, kaip ji nuolat šypsosi ir kokias staigmenas rengia vyrui, galima suprasti, jog moteriški kerai veikia.

„Jogaila – labai lankstus, nors kartais pats stebisi, kiek daug žingsnių iš įprastos komforto zonos jam reikėjo padaryti, kai gimė Marija Barbora“, – sako savo įprastos veiklos neketinanti atsisakyti jauna mama.

Indrė įsitikinusi: daug lengviau, kai vaiką augina abu tėvai. „Kai gimsta vaikas, užplūsta begalė emocijų, vienai mamai su jomis susitvarkyti nėra lengva. Jei vyro nėra šalia, jai turėtų padėti artimiausi žmonės. Ir džiaugsmu, ir skausmu su kuo nors būtina dalintis, tuomet bus lengviau“, – sako žinoma moteris.

Nepamesti savęs motinystėje Indrę labiausiai skatina vyras: „Kartais atrodo, patogu ir jauku namie su treningais, tačiau Jogaila ragina: eik, daryk, važiuok, skrisk. Ir tikrai – išbėgu į darbą, pabendrauju su žmonėmis, atsigaunu, grįžtu į namus laiminga. Visa tai man neleidžia pamiršti, kad esu Indrė Kavaliauskaitė, moteris, kuriai patinka būti tarp žmonių“.

Ar planuoja Indrė su Jogaila turėti daugiau vaikų? Ar ji nepamiršo svajoti? Kaip neseniai pagimdžiusiai moteriai sekasi išlaikyti tokią liekną figūrą? Apie visa tai, o taip pat – apie spalvotus tapytojo Vilmanto Marcinkevičiaus ir dizainerės Indros Marcinkevičienės namus ir ne mažiau spalvoti Indros patarimai, kaip susitvarkyti savuosius – jau šį šeštadienį per TV3.