Kaip ir pridera premjerose, svečiai buvo kviečiami ant raudono kilimo, kur juos įamžino gausus būrys žiniasklaidos atstovų, atidžiai sekusių, kas su kuo susiruošė atvykti į „Senekos dienos“ premjerą.

Pro fotoreporterių žvilgsnius neprasprūdo ir Lina Anušauskienė – 25 metų merginos ir 27 metais vyresnio politiko, istoriko bei rašytojo Arvydo Anušausko vestuvės praėjusiais metais sukėlė didžiulį visuomenės susidomėjimą, o Lina Anušauskienė akimirksniu pateko į labiausiai apkalbamų Lietuvos moterų hitparadą.

Net ir po santuokos užregistravimo prabėgus pusantrų metų susidomėjimas šia pora nedingsta. Tačiau šį kartą reporteriai atkreipė dėmesį, jog Lina Anušauskienė į renginį atėjo viena. Moteris greitai žurnalistus nuramino: vyras kiek užtruko Panevėžyje, tačiau jau skuba į kino premjerą. Tiesa, kūno kalba tarsi bylojo, jog moteris kiek jaudinasi dėl vėluojančio sutuoktinio, tačiau praėjus keliolikai minučių jie jau kartu pozavo ant raudono kilimo – iš Linos akių tuoj pat dingo susirūpinimas, o veidą nušvietė šypsena.