Būtent šis garsus skonių žinovas ir jų kūrėjas yra atsakingas už baro meniu.

„Ruslanas pasiūlė į baro valgiaraštį įtraukti tikrai „amerikietiško“ dydžio mėsainius ir šonkauliukus. Mažąsias jų kopijas rudens sezono atidarymo vakarą galėjome paragauti visi“, - pasakojo Inga Budrienė.

Šventinį vakarą baro interjere buvo gausu rudeniškos atributikos – arka iš saulėgrąžų, indu pagal slaptą receptą pagamintam troškiniui tapęs moliūgas, šieno kupetos, ra6oma pranešime žiniasklaidai.

Vakarą, kurį vedė Gintaras Vidmantas, pradėjo jaunieji gatvės šokių talentai, ne kartą įvertinti reikšmingais apdovanojimais – šokių studijos „MeGusta“ junior kolektyvas. Taip pat šventės metu skambėjo ir gyva muzika – televizijos gelbėtojos Gerdos Stiklickienės ir dainininkės Ingridos Kazlauskaitės dainos, o susirinkusiuosius pakerėjo šokėjos Eglės Straleckaitės ir jos partnerio pasirodymas.