Gausius sveikinimus perdavė vakaro svečiai Inga Budrienė su vyru, šefas Ruslanas Bolgovas, Kristina Kaikarienė su vyru bei dukra, Gediminas Juodeika ir kiti žmonės.

Tačiau didžiausiu siurprizu tapo verslininkas Danielius Bunkus, būtent šiame vakarėlyje gausiai susirinkusiam fotografų būriui pristatęs savo naująją pasiją Viktoriją Siegel.

Danielius Bunkus ir Viktorija Siegel. Luko Kazakevičiaus nuotr.

Buvęs dainininkės Natalijos Bunkės sutuoktinis, po skyrybų su popmuzikos diva dvejus metus draugavęs su Justina Stambrauskaite, su Viktorija kartu yra jau kelis mėnesius ir šiuo metu išgyvena ypač gražų periodą.

Tuo buvo galima įsitikinti ir vakarėlio metu, stebint, kaip 39 metų vyras galantiškai asistuoja savo 21 metų mylimajai bei rūpinasi, jog ji paragautų gurmaniškų patiekalų bei desertų.

Danielius Bunkus. Luko Kazakevičiaus nuotr.

Užkąsti tikrai buvo ko. Svečiai taip pat buvo lepinami profesionalaus šefo ruoštais užkandžiais: lašišos carpaccio su mascarponės kremu, vytintais pomidoriukais, avokadų ir citrinų padažu, taip pat keptais baravykais su bulvių putėsiu, baltos duonos skrebučiais bei parmos kumpio džiuvėsėliais. Ypatingai sodrią spalvą perteikė ožkos sūrio užkandis su keptais, marinuotais burokėliais, lazdyno riešutais, mėlynaisiais svogūnais, gervuogėmis bei saulėgrąžų daigais.

Stebint visiems žmonėms, po atviru dangumi šefas gamino grilio patiekalus - starteriui patiekė smidrus su prosciutto raudono vyno glazūra, kiek vėliau siūlė paragauti ėriuko šonkauliukų su griliuotomis daržovėmis bei mango-avokado slaw salotomis. Prie maisto buvo derinami įvairūs kokteiliai, o vakaro šilumą palaikė tiekiamas karštas punčas. Renginį vainikavo deserto šou.